Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Napoli-Be?ikta? ma??n?n adam?
??k?ş
X
-
Haks?z.Tolga bu kadar geri pas?n ?o?unu ya k?sa d???r?p rakibe,ya da taca do?ru uzakla?t?r?rd?.Fabri'nin ??k?p ?eldi?i tonla yan topun hi?birine kar??maz ?izgide bekler,defansa ba??r?p ?a??r?rd?.Tolga'n?n penalt? performans?n? da g?rd?k s?per kupa ma??nda.Adamlar topa vurmadan 2 saniye ?nce bir k??eye y???l?yordu.Fabri'nin ceza sahas? d???nda kafa vurmaya ?al??t??? pozisyon d???nda hi?bir hatas? yok.Aslı Serkan ?a??l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCem Dizdar '' Fabri ?ok hata yapt? onun yerine tolga olsayd? ?imdi herkes galibiyeti de?il Tolgay? konu?uyor oludu '' dedi.Haks?z de?il lakin Fabri daha yeni kaleye ge?ti Tolga ayn? hata y?z?nden ki kez bizi avrupadan eledi.Fabrinin kredisi var o y?zden fazla da ?ey yapmamak laz?m
Cem Dizdar ya bo? muhalefeti seviyor,ortak kan?n?n tersini s?yleyince m?him bir?ey yapt???n?,kimsenin g?rmedi?i ?eyleri g?rd???n? falan d???n?yor ya da Tolga'yla bir dostlu?u var,hat?r i?in alg? yap?yor.
T?rk spor bas?n?nda y?llard?r bo? bir yerli sevicilik var,Tolga i?in s?ylemiyorum ama y?llarca tak?mlar? ?ete kurup kar??t?ran,kul?plerine zarar veren yerlileri koruyup kollad?lar,potansiyelli yabanc?lar? ilk hatada bo? adam ilan ettiler.
Yorum Yap
-
Bora abi askerli?im dolay?s?yla k?sa bir s?re Forzadan uzak kalaca??m. Sende rahatlars?n, bende.😊Aslı Bora K?ken tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterne yazsan sebepsiz bi g?lme geliyor k?l oluyorum sanaAslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtiba. Kurban olurum ben ona ????
Yer siyah,g?k beyaz!.gif)
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
-
?ok do?ru tespitler tebrik ederim.Aslı Serdar Top?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaks?z.Tolga bu kadar geri pas?n ?o?unu ya k?sa d???r?p rakibe,ya da taca do?ru uzakla?t?r?rd?.Fabri'nin ??k?p ?eldi?i tonla yan topun hi?birine kar??maz ?izgide bekler,defansa ba??r?p ?a??r?rd?.Tolga'n?n penalt? performans?n? da g?rd?k s?per kupa ma??nda.Adamlar topa vurmadan 2 saniye ?nce bir k??eye y???l?yordu.Fabri'nin ceza sahas? d???nda kafa vurmaya ?al??t??? pozisyon d???nda hi?bir hatas? yok.Aslı Serkan ?a??l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCem Dizdar '' Fabri ?ok hata yapt? onun yerine tolga olsayd? ?imdi herkes galibiyeti de?il Tolgay? konu?uyor oludu '' dedi.Haks?z de?il lakin Fabri daha yeni kaleye ge?ti Tolga ayn? hata y?z?nden ki kez bizi avrupadan eledi.Fabrinin kredisi var o y?zden fazla da ?ey yapmamak laz?m
Cem Dizdar ya bo? muhalefeti seviyor,ortak kan?n?n tersini s?yleyince m?him bir?ey yapt???n?,kimsenin g?rmedi?i ?eyleri g?rd???n? falan d???n?yor ya da Tolga'yla bir dostlu?u var,hat?r i?in alg? yap?yor.
T?rk spor bas?n?nda y?llard?r bo? bir yerli sevicilik var,Tolga i?in s?ylemiyorum ama y?llarca tak?mlar? ?ete kurup kar??t?ran,kul?plerine zarar veren yerlileri koruyup kollad?lar,potansiyelli yabanc?lar? ilk hatada bo? adam ilan ettiler.
Cem dizdar bence ali eceye ?zeniyor konu?ma tarz? olarak falan da ama futbol bilgisi olarak yan?na bile yakla?amaz.
ayr?ca s?rekli herkesin dedi?inin tersini s?yleyince hakl? de?il tam tersi h?ncal ulu? gibi komik oluyor.
Yorum Yap
-
Napoli-Be?ikta? ma??n?n adam?
Boranin rahatliyacagi bi dunya yok.Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBora abi askerli?im dolay?s?yla k?sa bir s?re Forzadan uzak kalaca??m. Sende rahatlars?n, bende.[emoji4]Aslı Bora K?ken tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterne yazsan sebepsiz bi g?lme geliyor k?l oluyorum sanaAslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtiba. Kurban olurum ben ona ????
Yer siyah,g?k beyaz!
*** hayirli tezkereler
Yorum Yap
-
Cem hay?rl?s?yla git gel karde?im in?allah.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBoranin rahatliyacagi bi dunya yok.Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBora abi askerli?im dolay?s?yla k?sa bir s?re Forzadan uzak kalaca??m. Sende rahatlars?n, bende.[emoji4]Aslı Bora K?ken tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterne yazsan sebepsiz bi g?lme geliyor k?l oluyorum sanaAslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtiba. Kurban olurum ben ona ????
Yer siyah,g?k beyaz!
*** hayirli tezkereler
Seviyoruz seni hay?rl? tezkereler
Yorum Yap
-
Serdar tek kelime ... BravooAslı Ata I??kara tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok do?ru tespitler tebrik ederim.Aslı Serdar Top?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaks?z.Tolga bu kadar geri pas?n ?o?unu ya k?sa d???r?p rakibe,ya da taca do?ru uzakla?t?r?rd?.Fabri'nin ??k?p ?eldi?i tonla yan topun hi?birine kar??maz ?izgide bekler,defansa ba??r?p ?a??r?rd?.Tolga'n?n penalt? performans?n? da g?rd?k s?per kupa ma??nda.Adamlar topa vurmadan 2 saniye ?nce bir k??eye y???l?yordu.Fabri'nin ceza sahas? d???nda kafa vurmaya ?al??t??? pozisyon d???nda hi?bir hatas? yok.Aslı Serkan ?a??l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCem Dizdar '' Fabri ?ok hata yapt? onun yerine tolga olsayd? ?imdi herkes galibiyeti de?il Tolgay? konu?uyor oludu '' dedi.Haks?z de?il lakin Fabri daha yeni kaleye ge?ti Tolga ayn? hata y?z?nden ki kez bizi avrupadan eledi.Fabrinin kredisi var o y?zden fazla da ?ey yapmamak laz?m
Cem dizdar bence ali eceye ?zeniyor konu?ma tarz? olarak falan da ama futbol bilgisi olarak yan?na bile yakla?amaz.
ayr?ca s?rekli herkesin dedi?inin tersini s?yleyince hakl? de?il tam tersi h?ncal ulu? gibi komik oluyor.
Yorum Yap
-
Ben kac senedir mac izliyorum boyle bir hata ilk defa gordumAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFabricio hatal? ??k?? yapmasayd? ve Buffon bu hafta hayvanla?masayd? haftan?n kalecisi Fabricio olurdu muhtemelen.
Ancak o hatal? ??k??? ?ok enteresan, kolay kolay yap?labilecek bir hata de?il.
Seken topu olcemezsin, havalanir ustunden gecer anlarim da direk 70 metreden gelen topun ustunden gecmesi cok enteresan
Yorum Yap
-
O pozisyonda aklima Runjenin Mehmet Yildizdan yedigi gol geldi.Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen kac senedir mac izliyorum boyle bir hata ilk defa gordumAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFabricio hatal? ??k?? yapmasayd? ve Buffon bu hafta hayvanla?masayd? haftan?n kalecisi Fabricio olurdu muhtemelen.
Seken topu olcemezsin, havalanir ustunden gecer anlarim da direk 70 metreden gelen topun ustunden gecmesi cok enteresan .gif)
Yorum Yap
-
Mehmet Ali abi, Bora abi te?ekk?r ettim😊Aslı Bora K?ken tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCem hay?rl?s?yla git gel karde?im in?allah.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBoranin rahatliyacagi bi dunya yok.Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBora abi askerli?im dolay?s?yla k?sa bir s?re Forzadan uzak kalaca??m. Sende rahatlars?n, bende.[emoji4]
Yer siyah,g?k beyaz!
*** hayirli tezkereler
Seviyoruz seni hay?rl? tezkereler
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
-
Fabri o pozisyonda bilerek fake att???n? s?ylemi?, hatal? ??k?? olmayabilir.Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO pozisyonda aklima Runjenin Mehmet Yildizdan yedigi gol geldi.Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen kac senedir mac izliyorum boyle bir hata ilk defa gordumAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFabricio hatal? ??k?? yapmasayd? ve Buffon bu hafta hayvanla?masayd? haftan?n kalecisi Fabricio olurdu muhtemelen.
Seken topu olcemezsin, havalanir ustunden gecer anlarim da direk 70 metreden gelen topun ustunden gecmesi cok enteresan .gif)
Yorum Yap
Yorum Yap