Fabri-Q7-Aboubakar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Napoli-Be?ikta? ma??n?n adam?
??k?ş
X
-
Aboubakar bence. Hem o kadar mucadele edip hem de 2 tane gol atmak kolay is degil.
Fabri, Marcelo, Atiba, Necip, Tolgay ve Adriano da iyiydi.
Caner efsane oynadi
Quaresma'yi begenmedim ama 2 gole direkt etki. Soylenecek fazla bir sey yok helal olsun
Hoca'ya tekrardan tebrikler. Kiev macini verdi demistim. Bu maci da kesinlikle o aldi. Hatasini misliyle telafi etti.
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Turan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa??n adam? kesinlikle Fabri.
Reina'n?n ma? sonu a??klamas?ndan da g?rd???m?z ?zere(2.golde hatal?yd?m o kadar k?t? vuru? beklemiyordum) e?er santraforsan pozisyon almay? bileceksin ve son vuru?lar?n g?ven verecek. Adam ceza alan? ?evresinde b?rak?n pas vermeyi topu aya??nda bile tutamad?.
Aboubakar'?n defanstan top ??kartmas?ndan etkilenen taraftar?m?z umar?m hakl? ??kar.
Yorum Yap
-
Aslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Turan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa??n adam? kesinlikle Fabri.
Reina'n?n ma? sonu a??klamas?ndan da g?rd???m?z ?zere(2.golde hatal?yd?m o kadar k?t? vuru? beklemiyordum) e?er santraforsan pozisyon almay? bileceksin ve son vuru?lar?n g?ven verecek. Adam ceza alan? ?evresinde b?rak?n pas vermeyi topu aya??nda bile tutamad?.
Aboubakar'?n defanstan top ??kartmas?ndan etkilenen taraftar?m?z umar?m hakl? ??kar.
valla fiziksel olarak verdi?i foto?raf, vuru?a haz?rlan??? hi? o gol? atar?m gibi de?ildi evet ama g?rmek laz?m ki kapatt??? k??e ve sa? aya??n?n dibine vurdu aboubakar. yani en ters yere.
olaylara bir de bu a??dan bakmak laz?m. Reina b?yle bir a??klama yapt?ysa pazar g?n? bi kilise yapar kesin.
Vuru?a haz?rland???n? sanm?yorum, zaten vururken kayd?.. iyiki de kayd? yoksa reina'n?n kuca??na atard? topu.
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Turan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Turan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa??n adam? kesinlikle Fabri.
valla fiziksel olarak verdi?i foto?raf, vuru?a haz?rlan??? hi? o gol? atar?m gibi de?ildi evet ama g?rmek laz?m ki kapatt??? k??e ve sa? aya??n?n dibine vurdu aboubakar. yani en ters yere.
olaylara bir de bu a??dan bakmak laz?m. Reina b?yle bir a??klama yapt?ysa pazar g?n? bi kilise yapar kesin.
Vuru?a haz?rland???n? sanm?yorum, zaten vururken kayd?.. iyiki de kayd? yoksa reina'n?n kuca??na atard? topu.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Turan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Turan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa??n adam? kesinlikle Fabri.
Abou k?t? de?il iyi ama o kadar i?te.
Yorum Yap
Yorum Yap