Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Beşiktaş - Karabük Maçın Adamı
Çöküş
X
-
yukarıda yazdıgınız durumlara ek olarak gökhan ve caner maçın hemen ardından doping kontrolüne girmişler. içeri girdikten sonra tekrar çıkmamalarının sebebi oymuş. ha bu arada 3lü çektirmemesini gayet mantıklı karşıladıgım gibi geldigi ilk gün doğuştan Beşiktaşlıyım diyenlere bu tavrı tercih ediyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Bugra Kaan Erdem tarafından gönderilmiş Mesajı göstercaner'e neden 3lü çektirme gayreti var onu anlamış değilim.Adam senelerce fb de oynamış belli ki istemiyor ki bana görede gayet normal bütün takım değiştiren futbolcularda olması gereken bir davranış kaç sene oynamışsın bir takımda saygın olmalı ,normal olmayan sürekli ondan bunu beklemek.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Neset Ural tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Ozyildirim tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Neset Ural tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya şu caner üçlü olayını kim uydurdu? hani maça gitmesek inandıracaksınız.. kuzey olarak biz fabri dedik başka birşey demedik ama üçlüyü Adriano çektirdi..
maçın adamı da tartışmasız Gökhan İnler'di..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana göre bağırmak yanlış Caner iyi ki gelmedi,pek sevmem Caner'i ama bu konuda destekliyorum.
Ne o yüz göz olmalar falan ? Ya da niye babasının hayrına oynuyormuş gibi davranıyoruz ? Aynı şeyi Egemen'de de yaptık.
Her iyi oynayan futbolcuya özel futbolcu muamelesi yapıp,belli kalıplara sokma uğraşına girmeyelim,oldukça samimiyetsiz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Bugra Kaan Erdem tarafından gönderilmiş Mesajı göstercaner'e neden 3lü çektirme gayreti var onu anlamış değilim.Adam senelerce fb de oynamış belli ki istemiyor ki bana görede gayet normal bütün takım değiştiren futbolcularda olması gereken bir davranış kaç sene oynamışsın bir takımda saygın olmalı ,normal olmayan sürekli ondan bunu beklemek.
Bir yorum yaz:
-
caner'e neden 3lü çektirme gayreti var onu anlamış değilim.Adam senelerce fb de oynamış belli ki istemiyor ki bana görede gayet normal bütün takım değiştiren futbolcularda olması gereken bir davranış kaç sene oynamışsın bir takımda saygın olmalı ,normal olmayan sürekli ondan bunu beklemek.
Bir yorum yaz:
-
Candaş Tolga Işık açıkladı Caner ve İnler doping kontrolüne seçildikleri için hemen içeri gittiler dedi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
İncir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden kriz yaratmakta üstümüze yok yemin ediyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kerem Buyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gökhan Özbaş tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kerem Buyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMacin en iyisi degil macin en kotusunun anketi yapilmaliydi. Taraftarin 3lü cektir teklifini geri ceviren caner macin en kötü hareketini yapmis oldu
Bir yorum yaz:
-
Caner ne olursa olsun Beşiktaşın topçusu. Eften püften sebeplerle buraya olumsuz şeyler yazmanın alemi yok. Ve adam çıkıp topunu oynuyorsa varsın 3 lü çektirmesin.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kerem Buyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTlf numarini yaz whatsapptan gondereyim . Caner cagrilmis mi cagrilmamis miAslı Neset Ural tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya şu caner üçlü olayını kim uydurdu? hani maça gitmesek inandıracaksınız.. kuzey olarak biz fabri dedik başka birşey demedik ama üçlüyü Adriano çektirdi..
maçın adamı da tartışmasız Gökhan İnler'di..
Bir yorum yaz:
-
Tlf numarini yaz whatsapptan gondereyim . Caner cagrilmis mi cagrilmamis mi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Gökhan Özbaş tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kerem Buyan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMacin en iyisi degil macin en kotusunun anketi yapilmaliydi. Taraftarin 3lü cektir teklifini geri ceviren caner macin en kötü hareketini yapmis oldu
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: