Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

BE??KTA? - Bursaspor - Ma??n Adam?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mustafa Uluta?
    yanıtladı
    atiba.

100 defa topla bulu?tuysa, 90 defa da ismaili pozisyon als?n diye uyard?. her zaman el kol yaparak tak?m? sakinle?tirdi, tempoyu ayarlad?, harikayd?.

Bir yorum yaz:

• Hasan Kaan Y?lmaz
    yanıtladı
    Atiba

Bir yorum yaz:

• Tufan Tokadci
    yanıtladı
    Aslı Isak Dolak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Beck son be? dkk en az 4 kafa topu uzakla?tirdi girdi ve savunma b?raz rahatladi
    Zaten kafa hakimiyeti konusunda ?ok ba?ar?l?,problemi bu de?il.

Bir yorum yaz:

• Mehmet G?ven
    yanıtladı
    ?a?aaaa

Bir yorum yaz:

• Tufan Tokadci
    yanıtladı
    ?smail'e oy veren kim ?

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Aslı Isak Dolak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Beck son be? dkk en az 4 kafa topu uzakla?tirdi girdi ve savunma b?raz rahatladi
    Maca beckle baslasak 3-1 den sonra 5 e giderdi o mac. Serdarin yedigimiz ikinci goldeki o kafa topuna cikisini amator ligde yapmazlar

Bir yorum yaz:

• Isak Dolak
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Muhammet Safa Babal
    yanıtladı
    Sahan?n her metre karesine pres yapan Sosa. ?nde geride serdar ata?a ??kar a????n? kapat?r, ismail ata?a ??kar a????n? kapat?r. M?ti? bir oyuncu. Atibada alk??lar? hak ediyor ama 3-1de daha fazla sorumluluk almas?n? bekliyordum atiban?n. Sonu?ta 3 puan g?zel

Bir yorum yaz:

• Murat Taskin
    yanıtladı
    gomez 11 hafta sonra nihayet iyi bir ma? oynad?.att??? goller bir kenara oyun i?inde aktif,arkada?lar?yla pas al??veri?i iyidi.ayr?ca diri ve canl?yd? bitik g?r?nt?de de?ildi.

ama ma??n en iyisi atiba.

Bir yorum yaz:

• Metin Yılmaz
    yanıtladı
    Cigersiz Atiba!

Bir yorum yaz:

• Soner Gokturk
    yanıtladı
    ben oyumu atibaya verdim, adam insan m?, cyborg mu anlayam?yorum. m?thi? bir profesyonel, hi? sakatlanmayan, s?zlanmayan ne g?rev versen sonuna kadar yapmaya ?al??an b?y?k sporcu.

geri kalana gelirsek s?ras?yla sosa gomez quaresma o?uzhan ?ok ba?ar?l? oynad?lar.

Bir yorum yaz:

• Servan Gorucu
    yanıtladı
    Sosa, O?uzhan ve Atiba ?ok iyiydi. Gomez 2 gol att? daha ne yapacak.. Kime oy verece?imi bilemedim. Ama O?uzhan'? ?ok istekli g?rd?m ?nceki ma?lara k?yasla.

Bir yorum yaz:

• Ugur Alicioglu
    yanıtladı
    Sosa Harikayd?.

Bir yorum yaz:

• Adem Bayar
    yanıtladı
    Atiba.

Bir yorum yaz:

• Filiz Fidanoglu
    yanıtladı
    Atiba, Sosa, Quaresma, O?uzhan, Gomez. Zaten ba?ka da oyuncumuz yok, olanlar da iyiydi i?te.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X