atiba.
100 defa topla bulu?tuysa, 90 defa da ismaili pozisyon als?n diye uyard?. her zaman el kol yaparak tak?m? sakinle?tirdi, tempoyu ayarlad?, harikayd?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
BE??KTA? - Bursaspor - Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
Aslı Isak Dolak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeck son be? dkk en az 4 kafa topu uzakla?tirdi girdi ve savunma b?raz rahatladi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Isak Dolak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeck son be? dkk en az 4 kafa topu uzakla?tirdi girdi ve savunma b?raz rahatladi
Bir yorum yaz:
-
Beck son be? dkk en az 4 kafa topu uzakla?tirdi girdi ve savunma b?raz rahatladi
Bir yorum yaz:
-
Sahan?n her metre karesine pres yapan Sosa. ?nde geride serdar ata?a ??kar a????n? kapat?r, ismail ata?a ??kar a????n? kapat?r. M?ti? bir oyuncu. Atibada alk??lar? hak ediyor ama 3-1de daha fazla sorumluluk almas?n? bekliyordum atiban?n. Sonu?ta 3 puan g?zel
Bir yorum yaz:
-
gomez 11 hafta sonra nihayet iyi bir ma? oynad?.att??? goller bir kenara oyun i?inde aktif,arkada?lar?yla pas al??veri?i iyidi.ayr?ca diri ve canl?yd? bitik g?r?nt?de de?ildi.
ama ma??n en iyisi atiba.
Bir yorum yaz:
-
ben oyumu atibaya verdim, adam insan m?, cyborg mu anlayam?yorum. m?thi? bir profesyonel, hi? sakatlanmayan, s?zlanmayan ne g?rev versen sonuna kadar yapmaya ?al??an b?y?k sporcu.
geri kalana gelirsek s?ras?yla sosa gomez quaresma o?uzhan ?ok ba?ar?l? oynad?lar.
Bir yorum yaz:
-
Sosa, O?uzhan ve Atiba ?ok iyiydi. Gomez 2 gol att? daha ne yapacak.. Kime oy verece?imi bilemedim. Ama O?uzhan'? ?ok istekli g?rd?m ?nceki ma?lara k?yasla.
Bir yorum yaz:
-
Atiba, Sosa, Quaresma, O?uzhan, Gomez. Zaten ba?ka da oyuncumuz yok, olanlar da iyiydi i?te.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: