Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?eref Bey'de ilk gol? kim ats?n
??k?ş
X
-
G?nl?m?n tercihini bir kenara b?rak?yorum..Almanya Be?ikta? futbol ili?kilerimizin gerek gurbet?ilerimiz gerek gurbet?i futbolcular?m?z ve gerekse genel olarak Alman futbolculardan ald???m?z toplam verim dolay?s?yla hem Alman futbol kamuoyunda bir sempatimiz oluyor, hem gurbet?i vatanda?lar?m?z aras?nda sempatimiz art?yor..
Biraz pragmatist bakarak Almanya'da genel olarak sempati kazanmam?z?n faydalar?, di?er ?lkelere g?re daha bir art? olaca?? d???ncesiyle Gomez ats?n diyorum..bu zevki bizim gibi Almanya'da ya?ayan t?m futbol severler ya?as?n ve orada da g??l? bir yerimiz olsun..
Bunun ?r?n ve marka pazarlama i?lerinde b?y?k katk?s? olaca??n? d???n?yorum..Alman futbol severler i?in ikinci bir tak?m olabiliriz..futbolcu transfer i?lerimiz daha bir kolayl?k ve derinlik kazan?r..Gurbet?i sempatimiz de o oranda artar..belki ilave Kartal Yuvas? bile a?abiliriz oralarda..
Faydac? bir yakla??m ile Gomez diyorum..ard?ndan ?ampiyonluk ve bir de Gol Krall??? muhte?em olur..
Bug?n Gomez'i kimse tutamaz..en az 2 ben 3 bekliyorum..bug?n ?ok s?k? patlayacak..zeki oyuncu..
Yorum Yap
Yorum Yap