Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Trabzonspor - BE??KTA?IMIZ Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
Ya dunku oyunda devre arasi girecek adam cenk deilde olcaydi. Devre biterken yazmistim zaten.Aslı Onur Artar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO ?ok iyi att? da Gomez de inan?lmaz bo?a ??kt?.Ben hocan?n yerinde olsam devrede Gomez'i yan?ma al?rd?m ger?i.San?r?m ben pek bilmiyorum bu i?iAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence sportif olarak ; necip tosic iyilerdi.
Medyatik olarakta olcay olabilir. Girer girmez 2 tane poz buldu. Koptu mac.
Ama 3 puani q7 getirdi sanirim. Cok iyi bi top atti.
Sent from my iPhone using Tapatalk.gif)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cok kacirdi gomez yalniz , oyle boyle degil.
Ilk Golden sonra biri yazmisti ; nimete kusulmez diye.gif)
Bir yorum yaz:
-
Mac?n adami B?lent Y?ld?r?m
dusunsene o kadar pustluk yap?yorsun hala BESIKTAS koyuyor
buyuk oynad? yine
Bir yorum yaz:
-
Fenerin bekleri bizde olsa belki ?imdiye kadar 20-25 gol fazla atard?k.
Sadece kendi katk?lar?ndan dolay? de?il, ma?lar daha erken ??z?l?r kabus gibi ??kerdik.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEksi almad?klar?na dua etsinler [emoji6]Aslı Murat H?seyin Dikmen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteriki bekimiz s?f?r ?ekmi? yine....
Quaresma7Amokachi14Nouma21
yaz?k ya yemin ederim ?u g?zelim tak?ma 2 tane s?per bek bulamad?k .
Bir yorum yaz:
-
Eksi almad?klar?na dua etsinler [emoji6]Aslı Murat H?seyin Dikmen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteriki bekimiz s?f?r ?ekmi? yine....
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Bir yorum yaz:
-
O ?ok iyi att? da Gomez de inan?lmaz bo?a ??kt?.Ben hocan?n yerinde olsam devrede Gomez'i yan?ma al?rd?m ger?i.San?r?m ben pek bilmiyorum bu i?iAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence sportif olarak ; necip tosic iyilerdi.
Medyatik olarakta olcay olabilir. Girer girmez 2 tane poz buldu. Koptu mac.
Ama 3 puani q7 getirdi sanirim. Cok iyi bi top atti.
Sent from my iPhone using Tapatalk.gif)
Bir yorum yaz:
-
Trabzonspor - BE??KTA?IMIZ Ma??n Adam?
Sosa 2 golde de cok guzel alan kat edip ; en guzel noktsya guzel hizda birakti.
Bir yorum yaz:
-
bende oyumu necipten yana kulland?m ?ok iyiydi ayr?ca Tosi? iyiydi hele 1 pozisyonda TS nin penalt? bekledi?i tosi? ayn? pozisyonu kesti ata??n devam?nda TS ceza sahas? i?inde bitiverdi o an dedim ki u?tu mu bu adam buraya diye.
Bir yorum yaz:
-
B?lent Y?ld?r?m 2.gol sonras? eliyle santray? g?stermiyor d?d?k ?alm?yor adama Nas?l empoze etmi?ler neler istemi?ler neler su? duyurusunda bulunmak laz?m inanam?yorum g?r?nt?lere, ma? sonu hali de ortada kafas?nda bir?eyler d???n?yor ruh gibi.
Bir yorum yaz:
-
necip dedik.
bi sene oynatma bi sene sonra koy tak?ma kald??? yerden devam
yetenek yok, oyun g?r??? taktik anlay?? falan filan zay?f ama istikrar s?per
Bir yorum yaz:
-
ma??n dandi?i herzamanki gibi ?smaildi. bende bu ?ocu?un bu konuda ki istikrar?na bay?l?yorum.
sosa necip aras?nda sosa tercihi yapt?m..
Bir yorum yaz:
-
Evet abi kornere geldi vurdu kalecinin ?st?ne gitti.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTosic bide ilk yari bi duran topta gol aradi. Dogru hatirliyorum di mi ?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: