İyiler; Quaresma, Atiba, Alexis(daha iyi olmalı), İsmail.
Kötüler; Ozi, Olcay (Size ihtiyacımız var, daha gayret).
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
BEŞİKTAŞIMIZ - Eskişehirspor Maçın Adamı
Çöküş
X
-
Ben maçı tam olarak izleyemedim ama özetini izlediğimde 3. gole kadar neredeyse her pozisyonun içinde Olcay ve Quaresma görünüyor. Sanıyorum Quaresman'ın oylamada birinci olmasının nedeni bu
Bir yorum yaz:
-
Ben bu maçta İsmail ve Quaresma'yı çok beğendim .
Oyumu İsmail'e verdim Quaresma başka maçlarda yine yıldız olur :p
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mucahit Babal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterolcay mı ?
ben artık cidden kendimi sorgulamaya başladım , ben heralde önyargılı bir insanım.
kaçırdıklarıyla , veremedikleriyle , tutamadıklarıyla yine min 6-7 pozisyon yedi adam. Ben mi farklı maç izliyorum. Gomez bi ara olcay a öyle orta açma böyle aç dedibilmiyor ki açamaz.
Bir yorum yaz:
-
Quaresma..... hemde açık ara.. o çıktıktan sonra Kerim i de gördük, bildigin takımın vitesi küçüldü. çıkmasa idi 4-5e giderdi maç
Bir yorum yaz:
-
olcay mı ?
ben artık cidden kendimi sorgulamaya başladım , ben heralde önyargılı bir insanım.
kaçırdıklarıyla , veremedikleriyle , tutamadıklarıyla yine min 6-7 pozisyon yedi adam. Ben mi farklı maç izliyorum. Gomez bi ara olcay a öyle orta açma böyle aç dedibilmiyor ki açamaz.
Bir yorum yaz:
-
Biraz daha iş bitirici olsaydı Olcay derdim
ama haftalardır süren etkili oyununu bu maçtada sergileyen, Ricardo Quaresma maçın yıldızıydı
Bir yorum yaz:
-
sinan engin oğuzhanın performansı çok iyiydi diyip duruyor. bence takımın açık ara en kötüsüydü bugün farklı maçlar mı izledik
Bir yorum yaz:
-
quaresma ismail alexis, ismail bu hale nasıl dönüştü ve dönüşmese tosiç le bu lig nasıl gidermiş...
olcayı da begendim
Bir yorum yaz:
-
Her ne kadar sevmesem de, laf söylesem de iyi zamanına denk gelince olcay bu takıma gerçekten çok faydalı oluyor. Ama maçın adamı Çingene.
Bir yorum yaz:
-
Olcay kazma filan ama çok gerekli adam sürekli pozisyonların içinde ortalığı karıştırıyor.. Atar atamaz orası ayrı ama Olcay bu takımda oynamalı
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: