Tolga o topları çıkarmasa üç gol içerideydi..sonrasını düşemiyorum bile..Maçın adamı değil kahramanıdır Tolga..üstelik Boyko oynamalıydı diyen biri olarak..evet İsmail iyi oynadı ama Tolga süperdi ve takımı ipten aldı..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
BEŞİKTAŞIMIZ - Gaziantepspor Maçın Adamı
Çöküş
X
-
Aslı Emir Sever tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Erdi Salik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Emir Sever tarafından gönderilmiş Mesajı göster90 dakika pozitiv tek bir hareket yapmayan Olcay diyorum
Sent from my HTC VLE_U using Tapatalk
Birini öğrenmiş olduk
Yorum Yap
-
Sosa ya attim.
ama macin adami tolga.
bek ve tore cok bozuklardi bence.
atiba bi standart yakaladi. ozzie biraz durgundu. ama gene faydali adam.
ismail gayet iyiydi. cizgide bir hatasindan sonra kaleye sut geldi. 2 ve 4 golde guzeldi.
olcay ; fena degildi ama bal yapamadi.
gomez 2ser 2ser devamini bekliyoruz.
Yorum Yap
-
goller asistler havada uçuşmasına rağmen iki isim ön plana çıktı, tolga ve İsmail. hemen hemen çok yakın performans gösterdiler bana göre. ancak tolganın sakatlandığı pozisyonun başlangıcında İsmail'in yaptığı hata bana tolgaya oy kullandırdı. bu tip pozisyonlarda genelde hep kaybeden İsmail oluyor. belki de sakatlık korkusu var hala atamadı üzerinden çok çekinerek giriyor
Yorum Yap
-
Hakkını yiyemem oyum Tolga'ya.
İsmail ne kadar asist yaparsa da yapsın, iyi oynamış olsun bu maç ama gözden kaçırmamamız gereken şeyler var. Maçın 14. saniyesindeki pozisyon hariç, kalemizde gördüğümüz diğer tehlikeli pozisyonlar ya İsmail'in kaptırdığı toptan oluştu ya da onun kanadından hep. Onları yemiş olsaydık, İsmail'e sallıyor olurdu şu an herkes.
Yorum Yap
-
Gomez Gomez Gomez..
iki tane gol atti, sahada durmasi bile rakiplere korku sariyor. rakip defansin eli ayaga birbirine giriyor..cok zeki sekilde, rakip defansin topu ileriye dogru cikarmasini engelliyor...
orta sahaya kadar gelip takima top kazandirip "kontra" ataga cikartiyor, atak aninda geride olmasina ragmen, hizlica pozisyon aliyor...
+ Rakip takimin gergin olmasini sagliyor + bizim oyunculari öyle bir sakinlestiriyorki, ismail bile topun basindayken serinkanli olmayi basariyor...
cok büyük bir futbolcu COOOK!
Yorum Yap
Yorum Yap