Quaresma yazanlar var ya ?aka gibi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
En ?yi Oyuncumuz
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma yazanlar var ya ?aka gibi
Yorum Yap
-
Aslı ?brahim ?n?z? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma yazanlar var ya ?aka gibi
Yorum Yap
-
Aslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma yazanlar var ya ?aka gibi
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma yazanlar var ya ?aka gibi
Yorum Yap
-
Yaln?z Beck-Rhodolfo ve Ersan'a ay?p edilmi?.
Ba?ar? k?stas?m?z illa gol ve asist mi?
Tak?m yine b?yle oynasa da defansta diatta-?a?da? olsayd? g?r?rd?m ben sizi
ya da onu ge?tim, sadece Serdar Kurtulu? oynasayd? yine..
?u an 2 ya da 3. idik.
Not : Kusura bakmay?n, g?nd?z g?nd?z alkol ald?m...Ben Mustafa Pektemek diyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma yazanlar var ya ?aka gibi
Yorum Yap
-
En ?nemli kozumuz olan h?cum g?c?n? ilk haftadan son haftaya kadar s?r?kleyen iki isim tart??mas?z Gomez ve O?uzhan'd?.Bu ikili her ma? i?in ba?rol? oynad?. Ayr?ca bu ikiliye farkl? periyotlarda T?re, Sosa, Olcay, Quaresma,Cenk hatta Frei destek oldu.
Bunun d???nda tak?m?n adeta ?ah damar? olan Atiba b?y?k bir ?zveri ve sporculuk ?rne?i g?stererek alternatifsiz bir rol oynad?.Allah kaza beladan korusun.Umar?m bir transfer gelir oraya.Yoksa Veli-Tolgay'dan mucize yaratmas?n? bekleyece?iz.
Ben se?im hakk?m? O?uzhan'dan yana kullan?yorum. K?zma Gomez ba?kan
Yorum Yap
Yorum Yap