Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
En ?yi Oyuncumuz
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
1- Gomez: Y?llar sonra forvete doyduk. Gomez demek, arkana yaslan?p derbi izlemek demek benim i?in.
2- Atiba: Adam tek ba??na bo?u?uyor y?lmadan. Sakatl?k, yorgunluk bilmiyor. Sorumluluktan ka?m?yor. Helal olsun.
3- O?uzhan: Kendini buldu sonunda, ?enol G?ne?'le en iyi ??k?? yapan o oldu. Aynen devam.
4- Quaresma: ?lk g?nlerdeki hantall???n? att?, havas?n? buldu. Bir ka? kronik hatas? var, onlar? da a?arsa muhte?em olur.
5- T?re: Performans olarak di?erlerinden geride ama potansiyeli ?ok y?ksek. 2. yar? biraz as?l?rsa 1 numara bile olur.
Bir yorum yaz:
-
Atiba
Gomez
O?uzhan
Quaresma
Cenk
Frei
Olcay
T?re
Sosa
Kendisinden beklenen ve g?sterdi?i performans dikkate al?nd???nda bana g?re s?ralama budur.
Bir yorum yaz:
-
Tam anlamiyla winner oldugu icin Gomez, Oguzhan'i izlemeye doyamiyorum, Atiba her zamanki Atiba, sene sonu yine anket acilsin Atiba yine o listede olur. Olcay sac bas yolduruyor ama takimda futbolu en iyi bilenlerin basinda geliyor ama yetenek kismi eksik.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEn guzel gol de bursa depte attigimiz gol.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
S?ras?yla O?uzhan, Gomez, Atiba, Quaresma..
Bu 4 isimin aras?nda aslan pay? kendini a?an O?uzhan'?nd?r..
Bir yorum yaz:
-
En guzel gol de bursa depte attigimiz gol.
Bir yorum yaz:
-
Derbilerde alayina gittigi icib GOMEZ dir.
Bu psikolojik avantajin sebebi budur.
Bir yorum yaz:
-
Gol kralliginda gomez 13 golle etoo ile beraber 1. Sirada. Asist kralliginda 5 er asistle o?uzhan tore ve olcay ilk sirada. Takim olarak cok cok iyiyiz. Daha dogrusu hucumcularimiz cok iyi. Savunmayla kaleyide duzeltirsek daha ne olsun.
LG-H815 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
O?uzhan atiba gomez kesinlikle..
bunun yan?nda sosa t?re q17 de ikinci 3l? olur
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: