Aslı Nasuh Pirinc tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
En ?yi Oyuncumuz
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Gen?ler ma??n?n son dakikalar?nda oyundan ??km??t?.Aslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRhodo hangi ma?ta oyundan ??kt? kafay? yiyece?im bir t?rl? hat?rlayamad?m Atiba ve Beck'ten 2 dakika daha az oynam?? g?r?n?yor her yerde.
Bir yorum yaz:
-
Rhodo hangi ma?ta oyundan ??kt? kafay? yiyece?im bir t?rl? hat?rlayamad?m Atiba ve Beck'ten 2 dakika daha az oynam?? g?r?n?yor her yerde.
Bir yorum yaz:
-
Atiba-Ozzy-Gomez-Q7 tart??mas?z ilk yar?n?n bombeleri
T?re ve sosa d????te.
Cenk ise bence geli?im g?sterdi.
Bir yorum yaz:
-
En ?nemli kozumuz olan h?cum g?c?n? ilk haftadan son haftaya kadar s?r?kleyen iki isim tart??mas?z Gomez ve O?uzhan'd?.Bu ikili her ma? i?in ba?rol? oynad?. Ayr?ca bu ikiliye farkl? periyotlarda T?re, Sosa, Olcay, Quaresma,Cenk hatta Frei destek oldu.
Bunun d???nda tak?m?n adeta ?ah damar? olan Atiba b?y?k bir ?zveri ve sporculuk ?rne?i g?stererek alternatifsiz bir rol oynad?.Allah kaza beladan korusun.Umar?m bir transfer gelir oraya.Yoksa Veli-Tolgay'dan mucize yaratmas?n? bekleyece?iz.
Ben se?im hakk?m? O?uzhan'dan yana kullan?yorum.
K?zma Gomez ba?kan
Bir yorum yaz:
-
Yar?m d?nem i?in en iyi ikinci oyuncumuz olmaya birka? aday var ama, en iyi oyuncumuz tart??mas?z Atiba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
T?re'den daha etkiliydi ve bu hali bize daha ?ok fayda sa?layacak Quaresma'n?nAslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEspiri yap?yorsun san?r?m.Aslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma yazanlar var ya ?aka gibi
Bir yorum yaz:
-
Yaln?z Beck-Rhodolfo ve Ersan'a ay?p edilmi?.
Ba?ar? k?stas?m?z illa gol ve asist mi?
Tak?m yine b?yle oynasa da defansta diatta-?a?da? olsayd? g?r?rd?m ben sizi
ya da onu ge?tim, sadece Serdar Kurtulu? oynasayd? yine..
?u an 2 ya da 3. idik.
Not : Kusura bakmay?n, g?nd?z g?nd?z alkol ald?m...Ben Mustafa Pektemek diyorum.
Bir yorum yaz:
-
artniyetli insanlarla muhatap olmaya gerek yok. Ben de Sosa'n?n (sadece son 3 hafta iyiydi) ve T?re'nin (sadece ilk haftalarda iyiydi) iyi oynamad???n? d???n?yorum ama Sosa yazanlara da T?re yazanlara da sayg?m var.Aslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEspiri yap?yorsun san?r?m.Aslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma yazanlar var ya ?aka gibi
Bir yorum yaz:
-
Espiri yap?yorsun san?r?m.Aslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma yazanlar var ya ?aka gibi
Bir yorum yaz:
-
Bence; 100 oy var ise
Gomez 30
Ozzie. 25
Atiba. 15
Sosa. 15
Digerleri toplami 15
Olmali
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: