Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Osmanl?spor - BE??KTA?IMIZ Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
ben q17 ye verdim haftalard?r inan?lmaz gayretli umar?m b?yle oynamaya devam eder
-
tolga'ya verdim.. Adam bak?yorsa motive olsun maksat:ASD:AS
SA
SAd
Bir yorum yaz:
-
tolga diyen o 11 ki?i kim ??ks?n ortaya bi?ey deniycem
Bir yorum yaz:
-
oyu verdik sosaya ald? ma?? g?t?rd? diye ama asl?nda querasma ?ok iyi oynad? bence de, umar?m atam?yolar eziyolar topu diye pas vermeyi b?rakmaz, yoksa 3 tane goll?k net pas?/ortas? var.
Bir yorum yaz:
-
2 gol harici sahada olmasa bile Sosa.
Ma??n ba??ndan sonuna sektirdim niye oyunda diye ama say?n hocam?n varm?? bir bildi?i.
Nas?l ipe dizdi ama.
Bir yorum yaz:
-
-
[MENTION=1107]Samet Yuksek[/MENTION]
D?n asl?nda net 3 asisti vard?, birini Gomez att?, ikisini O?uzhan ve Olcay arka direkte vuramad?.
Bir yorum yaz:
-
Forum kurulu neden oy kullan?yor tarafs?z olmas? gerekmez miiiii
Bir yorum yaz:
-
hahaha icten icten tolgaya yanik oldugunu hissediyodum zaten :PAslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTolgaya oy verenlerin hepsi sizin bizim gibi fanatik Be?ikta?l? hatta biride Turgut abi
.gif)
Bir yorum yaz:
-
oha bunu bilmiyordum. Sil sil sil oylari sil hemenAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[MENTION=2563]Bora ?zdil[/MENTION]
Anketteki isimlerin yan?ndaki rakamlar?n birine bas?n abi kimin neye oy att???n? ?yle g?rebilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
ma??n adam? tabiki sosaaaaa ! en k?t?s? i?in k?yas?ya kap??ma olabilirdi ama
tolga herzamanki gibi yan?ltmad? bizi, beckin bu tak?m i?in yetersiz oldu?unu g?rd???m?z bir ma? oldu,iso k?t?yd? ama kendini a?t??? gs ma??ndan sonra 1 ma?l?k kredisi olabilir heralde,olcay zaten uzun zamand?r k?t?,
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: