Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Osmanl?spor - BE??KTA?IMIZ Ma??n Adam?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Alican Yavri
    yanıtladı
    Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Profillerine bakar m?s?n, Be?ikta?'l? olmayabilirler...
    Hadi ba?kan?n yapt??? gibi g?zlerimin i?ine bak..

Ma??n ?rz?na ge?ti ?rz?na.. ?uursuzca ?nde olup o gol? yemese ma? d???k tempoda bu hale gelmeyecekti. Kim iyi oynad? d?n ?? Tak?m berbatt?. Ben oyumu ma??n bu hale gelmesinde en ?ok katk?da bulunmu? isme verdim.

GT-I8190 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Mustafa Kemal Yaşar
    yanıtladı
    valla burada oy vermek hi? bu kadar kolay olmam??t?, SOSA !

Bir yorum yaz:

• Huseyin Ozkoc
    yanıtladı
    Tolgaya oy verenlerin hepsi sizin bizim gibi fanatik Be?ikta?l? hatta biride Turgut abi

Bir yorum yaz:

• Ebuzer Çevik
    yanıtladı
    Tolga'ya oy verenler ya troll ya da Be?ikta?l? diil

Bir yorum yaz:

• Engin Cetinalp
    yanıtladı
    Profillerine bakar m?s?n, Be?ikta?'l? olmayabilirler...

Bir yorum yaz:

• Mustafa Bilgi?
    yanıtladı
    Hi?biri iyi oynamad? veya oynayamad?..biz baz? ma?larda, o ma??n ruhuna, karakterine ?nemine g?re, bir oyun ve m?cadele g?r?nt?s? veremiyoruz..?zellikle gen? oyuncularda bu olgunluk bir t?rl? tam olu?turulamad?..bu bizim en b?y?k eksi?imiz ve hatam?zd?r..Bazen Be?ikta?'ta oynad???n? unutanlar oluyor..

K?t?lerin i?inde, tak?m? ipten alma ba?ar?s?n?,att??? golleriyle g?steren Sosa, ma??n adam?d?r..ancak tak?m ya hep birlikte ar?za yap?yor ya da hep birlikte iyi i?ler yap?yor..bu k?r?lgan yap? daha ?ok gen? ve narin oyunculardan,m?cadeleden y?lanlardan kaynaklan?yor..Saha i?i ve saha d??? disiplin, sar?laca??m?z en ?ncelikli ilkemizdir..

Ben t?m futbolcular?m?zda, o ma??n ruhuna stratejisine ?nemine uygun bir kimlik g?rmek istiyorum..?ampiyonluk kovalayan bir tak?m, hi? bir ma?ta, keyfi ma? konumuna ge?emez ge?memeli..her hata, ceza faturas? olarak geri d?ner..bazen ?ans?n?z yard?m eder, bazen usta bir iki ayak..ama her zaman bunu bekleyemezsiniz..

Y?ksek rak?m etkiler..daha ?nce de ?ok ?rne?ini g?rd?k..y?ksek rak?mla birlikte, so?uk hava da ci?erleri yakar, soluk alamazs?n ?ok zorlar..saha buzlan?r etkiler..yanl?? ayakkab? se?ersin etkiler..?imdi bunlar?n hangi biri, ne kadar hesap edilmi? ve ?nlem al?nm??t?r, ben ?ok merak ediyorum..

Ma?lar art?k iyi idman yapt?k,?ok iyi haz?rland?k, ??k?p oynayaca??z gibi, kestirme ve basit bir zihniyet ile oynanm?yor..en k???k ayr?nt?lar, handikaplar hesap ediliyor..de?erlendiriliyor..?nlem al?n?yor..

Ben futbolcular?n, ?zelde tek tek ma?lara ve genelde lig maratonuna ve ?ampiyonlu?a, tam ve do?ru olarak motive edildiklerini yeterince g?remiyorum..eksik bir ?eyler var ve bu eksikler salt , ??kaca??z iyi oyun oynamaya ?al??aca??z, olur olmaz, yener yeniliriz,keyif alaca??z ile s?n?rl? bir felsefeye, s??d?r?lamaz..yolunda gitmeyen bir ?eyler var, bunlara mutlaka ciddi ciddi el at?lmal?..yani sorun sadece, eksik b?lgelere bir iki kaliteli transfer sorunu de?il..her ?eyi iki veya ?? transfere ba?larsak, g?r?len veya duyulan eksikler, ?zellikle t?m oyuncular?n zihninde ortak hedef yaratarak giderilemez ise, bedeli de ?ok a??r olur..

Hi? kimsenin bilerek, hatta bilmeyerek yanl?? yapma, bak?n hata demiyorum, yanl?? yapma gibi bir ayr?cal??? olamaz..

?lk yar?n?n en zor ma??, art?k Konya ma?? olmu?tur..bu ma??n nas?l kazan?laca??n? da oynad???n?z oyundan anlayabiliyoruz, nas?l kaybedilece?ini de..

Oynayaca??m?z bir ?ampiyonluk ma??d?r..umar?m fark?nday?zd?r..

41 puan ve 41 gol ciddi bir hedeftir..maksimum 9 kay?p puan s?n?r? bir farkla da olsa a??lm??t?r..ilk yar?ya, ba?ka kay?p puan ekleme kredimiz yoktur..
    Zor ma?lar? kolaya ?eviren anlar vard?r..o anlar? do?ru yakalamak ve do?ru de?erlendirmek zor ma?? 25 dk da kolaya ?evirmek demektir..90 dakikan?n t?m yorgunlu?unu azaltacak olan, an i?inde olu?an pozisyonlar?, gama de?il, sevince ?evirecek gollere ve skora ?evirmekten ge?er..bu da do?ru ve disiplinli i?ler yaparak olur..oyun disiplininden bir saniye kopmaz isek rakibe de pozisyon vermeden ma?? kazan?r?z..

Bu bir final ma??d?r..?yle de oynanmal?..dosta g?ven d??mana korku salmal? d?r..

Tak?m?n toplam ciddiyet ve profesyonellik kalitesi en az iki ??ta daha y?kselmelidir..

Art?k oyuncu hatas?na, hakem hatas?na, disiplin hatas?na kurban giden ma?lar ve puanlar olmamal?..

S?rekli daha iyiye uzanmal?y?z..
    En son düzenleyen Mustafa Bilgi?; 25-12-2015, 17:59.

Bir yorum yaz:

• Osman ?zg?rel
    yanıtladı
    buda sorumu
    tabiki tolga

Bir yorum yaz:

• ?mit D?zg?n Arpa
    yanıtladı
    Tolga ya oy veren 9 ki?iyi if?a edeyim mi ?

Bir yorum yaz:

• Kadir Tinta?
    yanıtladı
    Tolga Diyen 9 ki?iyi
    d??ar? alal?m

Bir yorum yaz:

• Bekir Koray Aksoy
    yanıtladı
    Bu rekor oldu san?r?m

Bir yorum yaz:

• Turgut Inanbak
    yanıtladı
    B?t?n tak?m k?t?yd?, Gomez, Sosa ve biraz da Kerim bireysel olarak biraz daha az k?t?yd?ler ve ma??n kazan?lmas?yla affedilebilirler.
    Tolga i?in ayr?ca bir ?ey yazmaya gerek yok, s?k?ld?m art?k

Bir yorum yaz:

• Huseyin Ozkoc
    yanıtladı
    Beck ?ok k?t?yd? d?n

Bir yorum yaz:

• Ismail.Kaya.
    yanıtladı
    beck e oy verenler yanl?sl?kla verdi herhalde

Bir yorum yaz:

• Zeki Kutun
    yanıtladı