Mario gomez mario gomez
HTC One cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Be?ikta? - Gs Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
"Siyah beyaz" her ?ey, hem ma? ?ncesi hem ma? i?inde.
Tolga oynasayd?, taraftar tepkisi ile siyah olabilirdi her ?ey, i? kaosa giderdi. Ama beyaz oldu.
Ma? i?inde de Mario Gomez ?ak diye cevap vermeseydi bunlara yine siyah olabilirdi her ?ey. Ama beyaz oldu.
Bir yorum yaz:
-
Hi? zaman ge?irmeden, yedi?imiz gol?n hemen akabinde, golle cevap verip, geri d?n???n ilk hamlesini yapan Gomez..biraz ge? kalsayd?k i?ler sarpa sarard?..tam zaman?nda ??kt? ve gol?n? ?akt?..muhte?em ?utlar? var..gerilmeden darbeli ve k??eye..kimse de ??karam?yor..
Bence Gomez..reaksiyonu harikayd?..
Bir yorum yaz:
-
?enol G?ne?
Yapt??? De?i?iklikler hoca bug?n ?ok formdayd?
Bu arada Jose Sosa son 2 ma? epey toparlad? ben bug?n ismail-sosa-gomez ve rhodolfoyuda ?ok be?endim
Bir yorum yaz:
-
?smail.
Bu arada Ersan'a ?ok laf ettim kendisinden ?z?r diliyorum.Hala kendisinden daha iyi bir stopere ihtiyac?m?z oldu?unu d???nsem de her zaman kadromuzda bulunmal?ym??.
Bir yorum yaz:
-
Bende anket g?z?km?yor neden acaba
Benim oyum ozzi ye ?ok ?al??t? ?ok iyiydi yine
#sabret
Bir yorum yaz:
-
Gomez tabiki de kilidi a?masa ma?? zor ?evirirdik.
Ha birde ?smail diyen arkada?lar yanl?? anlamas?nda yedi?imiz gol? tekrar izlesin.
Sa?ma sapan bir vuru?la ileriye yolluyor topu oyunu okuyamad??? i?in d?nen topda gol oluyor. G?nay'dan ?ok ?smail'in hatas? o gol. H?cumu iyi olabilir ama defans ve oyun okumas? maalesef bir o kadar k?t?.
Bir yorum yaz:
-
kim derdi ki derbi sonras? ismail ma??n adam? olacakmucize gibi. ismail'e verdim oyumu ancak gomez'in gol? ve zamanlamas? ?ok ?nemliydi. toparlayamayabilirdik ma??.
Bir yorum yaz:
-
Bunu yazaca??m akl?ma gelmezdi.?smail K?yba?? tabiki
Ama t?m tak?m ?ok iyi oynad?.T?re s?n?kt? sadece.G?nay'? zaten saym?yorum bile.Onun d???nda Gomez ?ok fark yaratt?.Gol? d???nda oyun i?inde de bu zamana kadar en etkili oyunuydu....
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: