Sosa ?ok a??k ve net
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Kayserispor - BE??KTA? Ma??n?n Adam?
??k?ş
X
-
Anketlerin y?z karas? olarak tarihe ge?mesi laz?m bug?n?n.
Kimi a??r ele?tirir kimi i?ine kapan?r ama lanet olsun b?yle futbola , end?striyel futbolun kral?n? oynuyorsunuz, bu kadar insan?n inanc?na sevgisine yaz?k. Hi? bo?una ; ya bir ma? yenildik ne olacak can?m falan demeye gerek yok , ?erefli ikincilik s?zlerimizi bu listedeki yetenek yoksunlar? ?ok farkl? anlay?p, kendilerine kalkan edindi beyefendiler.
Be?ikta?'?n ?ocu?u s?fat? , ileri ki nesillerde k?f?r niyetine kullan?lacak kendilerine sa?olsunlar. Sen k?kl? kul?p isen senin bir adab?n, bir ge?mi?in, bir hedefin, duru?un var bu duru?a uymayan bu hedefe,y?re?e sahip olmayan insan ele?tirilmeye mahkumsun ama bizim ismimizi ezemezsin.
Bu tak?m?n efsaneleri yeri geldi cebinden otob?s i?in mazot paras? ??kard?, yeri geldi tak?m elbisesine,ayakkab?s?na transfer oldu, ele?tirilince ba??n? ?ne e?enler ?ifo mehmet (valerenga ma?? 3-3) d?neminde sona erdi.
Her ma?tan sonra s?r?t?p antremanlarda y?zs?z bir ?ekilde top ko?tururken , kollar?n? a??p artis artis y?r?ryen necibe , olcay gibi sakal?n? uzatmaktan ba?ka bir i?e yaramayan oyunculara puan vermek i?in sevmedik biz sizi.
Sizin kendinize kalkan yapabilece?iniz tek ?ey ba??n?zda ki y?netim olabilir. Kendilerini ben ?ayet sizin gibi kaale alm?yorum, alanlara da umutlar?yla ba?ar?lar diliyorum.
Yaz?klar olsun.
Yorum Yap
-
Bence iyiler skora katk?s? y?z?nden Sosa, Defansta g??l? ve ak?ll? duran Rhodolfo, ma??n k?t?lerinde ise ?ok var ama bence Olcay, Necip (Be?ikta?ta y?llard?r hi? bir ?ey yapmad???n zaman etliye s?tl?ye kar??mad???n zaman iyi oynad? derler, sorumluluk als?n hata yaps?n s?k?nt? yok, Necip ?ok ama ?ok k?t?, sorumluluk alm?yo, ihtiya? oldugu anlarda saklan?yo, zamanlama hatalar? y?z?nden cok rahat cal?m yiyo, vb.), ?smail, Beck, Tosic, T?re
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBakt?m bakt?m oy verecek kimseyi bulamad?m tepki olarak pekteme?e oy verdim...
Yorum Yap
Yorum Yap