Aslı Ozan Akkum tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
BE??KTA? - Trabzonspor Ma??n Adam?
??k?ş
X
-
Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozan Akkum tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1 beck
2 oyundan atilana kadar quaresma ve olcay
ayrica atiba diyenleri anlamiyorum, adam aldigi her topu ezdi durdu, sag sola arkaya atti oyunu sogutu, gomeze verdigi pasda aglanacak bir durummdu, t?re, motta, cenk ve oguzhanla beraber sahanin en k?t?s? iyidi...
pketemegin ayagi k?t? kac puanimizi yedi...
ismailin ayagi k?t?, kac ortayi daglara yolladi...
atiabanin ayagi k?t?, pas atamiyor...
eee burasida besiktas, bunlarin isi yok burda... bu adamlar bunlari yapsin diye burdalar...
Yorum Yap
-
Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa??n adam? kazanan tak?mdan se?ilir, o y?zden= Ali palab?y?k.
Kusura bakma ya..
ali palab?y?k'?n hakem oldu?unu da unuttum bi an
Yorum Yap
-
Aslı Adnan Mumini tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozan Akkum tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Adnan Mumini tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozan Akkum tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1 beck
2 oyundan atilana kadar quaresma ve olcay
ayrica atiba diyenleri anlamiyorum, adam aldigi her topu ezdi durdu, sag sola arkaya atti oyunu sogutu, gomeze verdigi pasda aglanacak bir durummdu, t?re, motta, cenk ve oguzhanla beraber sahanin en k?t?s? iyidi...
benim 6 nr pozisyonunda oynayan adamdan oyunu iyi baslatmasini, uzun adam gibi pas atmasini, kaleye sut cekmesini ve ?ld?r?c? ara pas atmasini bekliyorum... atibada bunlarin hicbiri yok.
olmadigi gibi yukarida saydigim negatif y?nleri var.
en kolay pasi bile yapamadi, gomezin ?n?ne en kolay topu birakamadi.... bu kadar pas ?z?rl? maalesef atiba.
birtek kossun.... futbol bu degil.
Aslı Volkan S?rme tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
?zerine as?l d??en g?rev ceza sahas? ?n?nde topu oynatmamak. Ama bu konuda s?f?r.
Adamlar istedikleri gibi ?ut ?ekiyor ya da direk defansla kar?? kar??ya kal?yorlar, Atiba'n?n adam?n aya??ndan top ?alma ?zelli?i pek yok.
Ama sahan?n her yerinde olmas? bunlar? g?r?nmez k?l?yor(ben bile kan?yorum )
okadar k?t? adamlari g?rd?k ve alistikki, atibalara yarabbi s?k?r der olduk...
ayrica saygina tesekk?rler...
burasi konusmak ve fikir alisverisinde bulunmak icin var zaten...
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa??n adam? kazanan tak?mdan se?ilir, o y?zden= Ali palab?y?k.
Kusura bakma ya..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa??n adam? kazanan tak?mdan se?ilir, o y?zden= Ali palab?y?k.
Kusura bakma ya..
esta?furullah olur b?yle hepimiz ?ok gerginiz.
Yorum Yap
-
Atiba'n?n aya?? nas?l k?t? ya.. belki ofansif anlamda futbol zekas? yeterli de?il, ama aya?? k?t? olsa pas yapamaz bu adam. ?imdi ileriye pas yapm?yor hep sa?a sola diyeceksiniz, ama bana g?re ?ok iyi yerlere ?ok iyi paslar at?yor ?o?u zaman. Pas?n h?z?n? vs iyi ayarl?yor, necip gibi aban?p, veli gibi rakibin i?inden ge?irmeye ?al??m?yor.
Yorum Yap
-
Aslı Volkan S?rme tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Ozan Akkum
Rica ederim abi.
Umar?m iyi bir 6 iyi bir stoper ve hi? imkan vermesem de iyi bir kaleci al?r?z da bu y?l hakemlerin oyunca?? olmaktan kurtuluruz.
bu takimin baska yerlerde ihtiyaci var ama hersey yavas yavas... senin saydiklarinada s?kretmemiz gerekiyor,,,
Yorum Yap
-
Tolga:Kritik hata yapmad? ama ekstra bir kurtar??? da yok her zamanki gibi.?lk gol? iyi bir kaleci kurtar?rd?.?kinci gol ise ?ans?zl?k,Beck in bacaklar? aras?ndan ge?ti g?rmesi zordu
Beck:Tecr?besiyle g?ven verse de Serdar dan daha iyi bir performans g?remedim ?u ana kadar.
Rhodolfo:?lk golde y?zde y?z hatal? ama m?dahaleleri ?ok temiz ve ?ok iyi oyun kuruyor.
Ersan:Son dakikadaki iki ata??m?z? ofsaytta bekleyerek bozdu,gereksiz de bir sar? kart g?rd?
Quaresma:Ayn? al??kanl??? s?r?yor.Hala kaybetti?i topun arkas?ndan tabanla dalmalar devam ediyor.?kinci sar? karttan ?ok ilk sar? karta sinirliyim.Golde de bence kaleyi d???nd? ??nk? ortada tek bir Be?ikta?l? dahi yoktu.
Atiba:H?cum b?lgesinde topla bulu?tu?u an vasat?n alt?na d???yor.?nan?lmaz k?t? ortalar ve son paslarla ?nemli pozisyonlar? harcad?.
O?uzhan:Tek ba??na orta sahada her ma? ?apkadan tav?an ??karamaz.Ama ?zellikle Mario ile uyum sa?larsa gol olup ya?d?raca??n? hissettirdi.
Necip:Sonradan girdi?i t?m ma?lar gibi bu ma?? da mahvetti.Bu kadar k?t? oyuncu olamaz.Derhal g?nderilmeli.
G?khan T?re:Tela?a gerek yok.G?khan ritmini bulacakt?r ileriki ma?larda.?imdilik Quaresma kendisinden rol ?alm?? durumda
Kerim Frei:Yine ?ok ge? girdi ama iyi sinyaller veriyor.Bu sene olacak gibi.Quaresma y? ?ok dert etmeye gerek yok Kerim formaya ?imdiden ?ok daha yak?n.
Olcay:?ndeki ?ok presslerle ?zellikle ilk yar?larda rakibi zor duruma d???r?yor ama ikinci yar?larda ka?ak oynamalar ba?l?yor.O?uzhanla pasla?malar? g?zel ama adam ge?me orta a?ma gibi ?zellikleri ?ok zay?f ?yle ki deli ibo gibi ?izgiye inip geriye oynayarak kendini kurtarmaya ?al???yor
Cenk:Bu ma? ?ok dikkatli ba?lad? Trabzonspor ve Cenk ?ok fazla kendini g?steremedi.
Mario Gomez:??te kurtac?m?z.Kimse umutsuzlu?a kap?lmas?n muhte?em bir oyuncumuz var art?k.?ok k?t? bir zamanda girmesine ra?men inan?lmaz i?tahl?yd? ve tek ba??na olu?turdu?u iki atakla iki iyi ?ut ??kard?.Gol rekorlar?n?n k?raca??n? d???n?yorum bu sezon.
?enol G?ne?:Elindeki tek duran top kullanan adam olan O?uzhan ? ??kartarak son anlardaki duran toplar? harcamam?za neden oldu.B?yle kritik bir hata beklemiyordum hele sahada y?r?yen bir G?khan T?re varken.
Yorum Yap
Yorum Yap