Topu ezece?i yerleri iyi biliyor. Kanattan ileriledi?inde 2 ki?i adam?n ?n?n? kapat?yor. Haliyle kapt?rmas? normal.
Ama 3. golde hava topunu ?nce sa??ndaki Ba'ya indirip, Ba'dan tekrar al?p, hi? bekletmeden solundaki Kerim'in ?n?ne b?rakmas?. Ders niteli?inde.
1 gol 1 asist deparlar
?st?ne ?al?mlar ayakta kalmalar yerde oldu?u pozisyonda dah? son bi hamle yay?n i?inde m?dahale etme ayak uzatmas? falan derken tabikide
G?khan T?re 7
Quaresma dan sonra bir 7 yi bu kadar sevece?imi d???nmezdim
Takimin a?ik ara en k?t? oyuncusu Olcay'di d?n. Ama Olcay bu, hi? beklenmedik anda bir anda ortaya ?ikar diye habire oynatiyorsun. 2-3 ma? yedek soyundurmakta bence fayda var.
T?re direk sonuca etki etti do?rudur ama Sosa bence en iyi ma??n? ??kard? s?perdi, ?zellikle ilk golde At?n?' ?n pas?n? kontrol edip G?khan' a aktarmas? m?thi?ti.
Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Takimin a?ik ara en k?t? oyuncusu Olcay'di d?n. Ama Olcay bu, hi? beklenmedik anda bir anda ortaya ?ikar diye habire oynatiyorsun. 2-3 ma? yedek soyundurmakta bence fayda var.
Ben Olcayin yedek kaldiginda formunu yukseltecegine inanmiyorum. Kapasite bu, bazen tutuyor bazen tutmuyor.
Yorum Yap