kesinlike Kerim, cocuk daha 20 yas?nda yan?lm?yorsam bu kadar eksik varken 20 ya??ndaki cocuk karakter g?steri ve ald?rd? ma?? iste yedek denilen oyuncun b?yle olacak ?imdi olcay d???ns?n ki olcay?da severim gelelim tak?m?n en k?t?s?ne bence o?uzhan.. yahu karde?im o?uzhan sende gen?sin g?zelsin teknik s?per ama forma pahal? art?k haftaya ma?ta sosa oynayacak kesik yiyeceksin biraz toparlan ve ruhunu koy art?k..
Ba g?revini yapt?..di?erleri g?revlerinden fazlas?n? yapt?..Ba dan daha ?ok ?ey bekliyoruz..benim ilk ?? tercihim beklentilerin ?st?ne ??kanlardan oldu..
Sonuca etki ve katk? olarak Ba y? da kat?p kare as yapmak m?mk?n..
Ama beklenenden ?ok daha fazlas?n? yapanlar benim ?nceli?im oldu..
kerim ma?? ?eviren en ?nemli isim oldu bence, tak?m?n yarat?c?l???n? artt?rd?. ma??n adam? odur.
sosa da ?ok ko?mas?na ve pozisyonu d???nda oynamas?na ra?men iyiydi.
demba ba yorgun olmas?na ra?men ceza sahas?nda ?ok etkili oldu.
atiba orta sahay? tek ba??na ?ekip ?evirdi. bence kerim den sonra atiba gelmeli.
serdar hatas?z oynad?, ke?ke h?cumda da etkili olabilseydi.
ismail a??r? h?rsl?yd?, bu y?zden savunmada iyi olmas?na ra?men baz? basit hatalar yapt? ve kartlar g?rd?.
pedro rakip oyuncularla ikili m?cadelelerde ?ok zay?f kald?, fizi?ini mutlaka geli?tirmesi laz?m.
sivok bildi?iniz gibi, hatas?z oynad?.
o?uzhan o kadar da k?t? de?ildi, oyundan ??kar?l?nca ?ok korktum.
cenk tosun kendine verilen ?ans? iyi kullanmad?. ?ok a??r bir g?r?nt?s? var, bir t?rl? anla?amad? o?uzhan'la ve sosa ile.
cenk yedi?i golde yan topa m?dahele edebilirdi, ama ??kmak yerine ?izgiye d?nd?. son saniyedeki topu da iyi ??kard?.
Yorum Yap