ger?ekten oyunun Y?ld?z?, BE??KTA?K
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Partizan Ma??n Adam?: G?khan T?re
??k?ş
X
-
Ben bu konuda bir ka? kelam etmek istiyorum. Bana sorarsan?z ma??n adam? Necip. Hatta ma??n adam? Be?ikta? JK Camias?. Allah a?k?na kapitalist futbolun parlatt??? y?ld?zla?t?rma sistemi ile yarat?lan g?ndemler futbolcularda ?i?me yap?yor. Biraz oturup d???n?n, birilerini ayr??t?rmak ne kadar do?ru ? Bu tarz hareketler ma? ma? tak?ma zarar verir. ?u anda tak?mda egodan eser yokken yak?nda birey birey futbolcularda ego olu?mas?na sebep olabilir.
Ma??n en iyisi Be?ikta?'t? karde?im. End?striyel futboldan nefret ediyorum. Ya hep beraber kazanal?m, ya hep beraber kaybedelim.
Aslolan Be?ikta?'t?r ...
Yorum Yap
-
Aslı Tayfun Aytan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan hepsi iyiydi. Birini yazsan di?erine ay?p olur.
Yorum Yap
-
Aslı Atilla Gobel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen bu konuda bir ka? kelam etmek istiyorum. Bana sorarsan?z ma??n adam? Necip. Hatta ma??n adam? Be?ikta? JK Camias?. Allah a?k?na kapitalist futbolun parlatt??? y?ld?zla?t?rma sistemi ile yarat?lan g?ndemler futbolcularda ?i?me yap?yor. Biraz oturup d???n?n, birilerini ayr??t?rmak ne kadar do?ru ? Bu tarz hareketler ma? ma? tak?ma zarar verir. ?u anda tak?mda egodan eser yokken yak?nda birey birey futbolcularda ego olu?mas?na sebep olabilir.
Ma??n en iyisi Be?ikta?'t? karde?im. End?striyel futboldan nefret ediyorum. Ya hep beraber kazanal?m, ya hep beraber kaybedelim.
Aslolan Be?ikta?'t?r ...
Eline sa?l?k abi.
Yorum Yap
Yorum Yap