Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Bal?kesirspor | Ma??n Adam?: Mustafa Pektemek
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
?yi oynay?p, pozisyonlar bulup, ne yaz?k ki gol k?s?rl??? ya?ayan tak?m?m?zda, taraftar '' gene mi ayn? kabus '' demek ?zereyken ?ok g?zel bir kafa gol? ile direk sonu? al?c? ve 3 paun getiren i?i yapmas? ve tabi ki her zaman ki ?al??kanl??? ile ma??n adam? olmay? hakediyor...Mustafa ayakta top yumu?atmaya iyi kontrol etmeye ve do?ru pas vermeye ekstra ekstra ?al??mas? halinde m?kemmel bir h?cumcu olur..
-
Sakatlan?p ??kmasa Ma??n adam? Sosa olurdu bence. Oy?zden Sosa'ya verdim.
Onun d???nda Atiba'da dikkat ?eken di?er isimdi.
Bir yorum yaz:
-
Karars?z kald?m herkes birbirine yak?n ve vasat oynad? bana g?re.
Bir yorum yaz:
-
Franco bayagi iyiydi ama Sercan'i Ersan'a birakmadan indirmesi lazim di.. Sercan'in tek silahi hizi.. Boyle bir kac gol yedik.. Ama Pedro bir iki seneye birinci sinif defans olucak.. Gokhan cok calisti.. Topu karsi yari alana tasiyip takima nefes aldiriyor.. Serdar da gayet iyiydi..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
franco
dikkatinizi ?ektimi bilmiyorum ama ( illa ?ekiyordur ) franco her ge?en g?n futbolunun ?zerine koyuyor ?ok beyeniyorum milli tak?mada se?ildi afferin sana ?ocuk
birde yapabilecek arkada? varm? eski defans oyuncumuz ronaldo ile pedronun resimlerini yan yana koyabilirmi ikiz karde?ler gibi
Bir yorum yaz:
-
Benim i?in de aksine kolay bir soru oldu. Pedro Franco, Be?ikta?'?n en iyisiydi bana g?re.Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ma? i?in ?ok zor bir soru bu.gif)
Bir yorum yaz:
-
?urada herkes farkl? bir isim veriyorsa, ma??n adam? COMMANDANTE'dir.
Helal olsun reis, helal olsun ?ocuklar.
B?yle 3 puanlarla geliyor ?ampiyonluk.
Bir yorum yaz:
-
Ben Ersan'a torpil yapt?m. Franco ve Serdar da en az onun kadar iyiydi
Bir yorum yaz:
-
Ersan ve O?uzhan aras?nda kald?m ama yapt??? asist O?uzhan? ?ne ??kartt? bence
Bir yorum yaz:
-
O Sosanin iki topu nas?l ??kt? arkada? ya
GT-I8190 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi