Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Beşiktaş'ımızda Görmek İstediğiniz Oyuncular
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBize deli laz?m.
[ATTACH]5128[/ATTACH]
GT-S5830i cihaz?mdan Tapatalk 2 ile g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı ?ner Mert ?zsoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBize deli laz?m.
[ATTACH]5128[/ATTACH]
GT-S5830i cihaz?mdan Tapatalk 2 ile g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı ?ner Mert ?zsoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFM 2015'i al?y?m s?rf bu adam i?in queens park rangers'ta kariyer yap?cam ?zellikle patchler tam olduktan sonra ki oyun b?l?nmek zorunda kalmas?n
Abi Bence Be?ikta?'ta kariyer yap, Barton'u kadroya kat. Malum bizim y?neticiler b?yle oyuncular? al(a)maz. Anca buraya yazmakla kal?r?z. Tabi yinede sen bilirsin .s.s
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?ner Mert ?zsoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFM 2015'i al?y?m s?rf bu adam i?in queens park rangers'ta kariyer yap?cam ?zellikle patchler tam olduktan sonra ki oyun b?l?nmek zorunda kalmas?n
Abi Bence Be?ikta?'ta kariyer yap, Barton'u kadroya kat. Malum bizim y?neticiler b?yle oyuncular? al(a)maz. Anca buraya yazmakla kal?r?z. Tabi yinede sen bilirsin .s.s
ben t?rkiye liglerini bayad?r oynam?yorum en son fm 2006'da ?ok oynam??t?m onda da 2.lig b kategorisinden ba?l?yodum hep bildi?im ?lke oldu?u i?in bir?ok olay sa?ma geliyor ger?ek?i olmuyor yani. bi de qpr orta-alt s?ra tak?m? ben zoru severim rio ferdinand da var bu sene tam se?ilesi tak?m ferdinand ve barton'a kaptanl?k verip tak?ma abilik yapt?rmak laz?m
Yorum Yap
-
Aslı ?ner Mert ?zsoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?ner Mert ?zsoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFM 2015'i al?y?m s?rf bu adam i?in queens park rangers'ta kariyer yap?cam ?zellikle patchler tam olduktan sonra ki oyun b?l?nmek zorunda kalmas?n
ben t?rkiye liglerini bayad?r oynam?yorum en son fm 2006'da ?ok oynam??t?m onda da 2.lig b kategorisinden ba?l?yodum hep bildi?im ?lke oldu?u i?in bir?ok olay sa?ma geliyor ger?ek?i olmuyor yani. bi de qpr orta-alt s?ra tak?m? ben zoru severim rio ferdinand da var bu sene tam se?ilesi tak?m ferdinand ve barton'a kaptanl?k verip tak?ma abilik yapt?rmak laz?m
Neyse abi konu sabote oluyor sonra bana k?z?yorlar BU TAKIMA BARTON ?ART!
Yorum Yap
-
Gen? kategoriden Linnes veya tecr?be kategorisinden Maxi Pereira Sa? beke.G?khan ?nler orta sahaya takviye ile hem tsl hem uefa i?in iyi hamleler olur diye d???n?yorum.
1 tane de forvet gerekecek gibi geliyor bana rotasyon i?in sakatl?klar malum.Furkan Yaman?n daha onu kald?rabilece?ini d???nm?yorum.
Yorum Yap
Yorum Yap