Edit.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
??k?ş
X
-
ntv spor ?ok ilgin? bir haber yapm??. resmen ?nceden yaz?lan haberi olay olmadan yazm??lar. i?te spor bas?n?n? bunlar y?nlendiriyor. olay o kadar vahim. ma? ba?layal? daha on dakika oldu
http://www.ntvspor.net/futbol/advoca...0c6e1b5430e7e6
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol hoca ne demi? beyaz tv de konu?uluyor da...
Her hafta bir Harf --> ? A M P . . . .
SM-G7105 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı ?mer Canda? Dilan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol hoca ne demi? beyaz tv de konu?uluyor da...
Her hafta bir Harf --> ? A M P . . . .
SM-G7105 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAhmet ?akar iti ba?lad? do?ramaya
Her hafta bir Harf --> ? A M P ? . . .
''Be?ikta?'a T?rk sporu ?ok ?ey bor?lu, Be?ikta? sayesinde Fener'in falan basket ma?lar?nda salonu doluyor.''
😀😀😀
Yorum Yap
-
Ahmet ?akar'? bir tek ben mi Bruce Lee takti?iyle sol elimle ?enesinin sa??ndan, sa? elimle aln?n?n solundan tutup boynunu ?evirme y?ntemiyle nakavt etmek istiyorum. Arkada? bir insan ancak bu kadar le? olabilir. Ben her ?eyi yapar?m, ben her ?eyi s?ylerim, ortamlar?n kral? benim, burada benim borum ?ter tarz? gev?ek?e, ?al??t??? kanalda arkas?na baz? ?ebek g??leri al?p korkusuz rollerini bir de d??arda g?stersin hani ?ok delikanl? ya. Hani ?ok kendi tabiriyle adam ya. Soytar?. Kimsin ulan sen, h?d?k. Geleni ge?eni hedef g?sterip sald?r?n talimat? verir gibi yap?p sonra geri vitesle hi?bir ?ey olmam?? gibi davranmas?...
Yorum Yap
Yorum Yap