Bu Sinan engin nas?l bir modeldir ya?Ahmet ?akar bile saibesaray ?ampiyonlu?u supheli der sinan hala ona buna yalakal?k pe?inde..ger?ekten bizim d??manlar?m?z hep i?imizde...yaz?k ya bu kadar ortaya konusulnaz..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
??k?ş
X
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYine ba?l?caklar bu ak?am... Twitten birileri ba?lam?? bile. ?ekiniyorum nedense bu olaydan...
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYine ba?l?caklar bu ak?am... Twitten birileri ba?lam?? bile. ?ekiniyorum nedense bu olaydan...
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYine ba?l?caklar bu ak?am... Twitten birileri ba?lam?? bile. ?ekiniyorum nedense bu olaydan...
Yorum Yap
-
Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterntvspor 90+ da bizi konu?tular m??
Yorum Yap
-
Aslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterntvspor 90+ da bizi konu?tular m??
Yorum Yap
Yorum Yap