Ahmet ?akar Nihat Do?an'? yerin dibine sokuyor ?u an
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
??k?ş
X
-
Aslı Selin Cabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbeyaz futbola cok dayanam?yom ama bugunki programlar? i?in hepsine teker teker tesekkur etmek laz?m
ahmet cakar?n nd ye c?k?s? ozellikle i?im bir nebze olsada rahatlad?
Yorum Yap
-
Aslı Serhan Ozdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Selin Cabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbeyaz futbola cok dayanam?yom ama bugunki programlar? i?in hepsine teker teker tesekkur etmek laz?m
bir ?ey diyemicem dicek kelimem yok
Yorum Yap
-
Ya b?rak?n Allah a?k?na, T?rkiye'de g?ndem ne ? ?zgecan.
Kime tepki var? Nihat Do?an'a
Al yay?na, bas kalay?, ?zleyici ?ek. Hi? ak?l fikir olsa, B?yle insanlar? daha piyasaya ??kar?rlar m??
Ge?iniz efenim bu ayaklar?, Gencecik k?z ?ld?r?lm??, siz reklam pe?indesiniz.
Ayr?ca, Spor program? yap?yorlar. Sa?ma sapan. Gelip konuyu ?zgecan'a ba?l?yorlar. Eminim ki o 7.30 dakikadan sonra veya 10 dakikadan sonra tekrar goygoylar?na devam etmi?lerdir.
As?l tepkiyi, ??karlard? programa. Biz bug?n program yapm?yoruz, Mersin'e davaya gidiyoruz, bilmem ne avukatlar?m?z? oraya g?nderiyoruz, bu i?in pe?ini b?rakmayaca??z. i?imiz yan?yor, g?n futbol konu?ma g?n? de?ildir demeleriydi. Ama yok, hayat devam ediyor.
Bilmem kim ?ld??? i?in ulusal yas ilan edenler, kendi evlad? Hunharca Katledildi?inde sessiz kal?yor.
http://www.mynet.com/haber/yasam/ozg...ktim-1708155-1
Yaz?kt?r, ?unu da haber diye koyuyorlar ya! Bileklerini kesmi? lan k?z?n? Bu kadar m? vah?ile?tiniz, T?rkiye bu kadar m? ya?anmaz bir yer oldu. Yeter lan !!!
neyse susuyorum daha fazla konu?mayaca??m.En son düzenleyen Yi?it Gelir; 16-02-2015, 04:45.
Yorum Yap
-
Aslı Selin Cabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serhan Ozdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Selin Cabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbeyaz futbola cok dayanam?yom ama bugunki programlar? i?in hepsine teker teker tesekkur etmek laz?m
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa b?rak?n Allah a?k?na, T?rkiye'de g?ndem ne ? ?zgecan.
Al yay?na, bas kalay?, ?zleyici ?ek. Hi? ak?l fikir olsa, B?yle insanlar? daha piyasaya ??kar?rlar m??
Ayr?ca, Spor program? yap?yorlar. Sa?ma sapan. Gelip konuyu ?zgecan'a ba?l?yorlar. Eminim ki o 7.30 dakikadan sonra veya 10 dakikadan sonra tekrar goygoylar?na devam etmi?lerdir.
As?l tepkiyi, ??karlard? programa. Biz bug?n program yapm?yoruz, Mersin'e davaya gidiyoruz, bilmem ne avukatlar?m?z? oraya g?nderiyoruz, bu i?in pe?ini b?rakmayaca??z. i?imiz yan?yor, g?n futbol konu?ma g?n? de?ildir demeleriydi. Ama yok, hayat devam ediyor.
Bilmem kim ?ld??? i?in ulusal yas ilan edenler, kendi evlad? Hunharca Katledildi?inde sessiz kal?yor.
Yaz?kt?r, ?unu da haber diye koyuyorlar ya! Bileklerini kesmi? lan k?z?n? Bu kadar m? vah?ile?tiniz, T?rkiye bu kadar m? ya?anmaz bir yer oldu. Yeter lan !!!
neyse susuyorum daha fazla konu?mayaca??m.
Yorum Yap
-
Aslı Selin Cabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serhan Ozdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Selin Cabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbeyaz futbola cok dayanam?yom ama bugunki programlar? i?in hepsine teker teker tesekkur etmek laz?m
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa b?rak?n Allah a?k?na, T?rkiye'de g?ndem ne ? ?zgecan.
neyse susuyorum daha fazla konu?mayaca??m.
"SON DAK?KA |
Ahmet ?akar : Y?llar ?nce Be?ikta? - Galatasaray ma??nda , Galatasaray Lehine Hatal? penalt? verdim "
bu karakterdeki biri mi Savunacak, hi? sanm?yorum.
Yorum Yap
Yorum Yap