Yemin ederim g?n?n yorgunlu?unu aliyor . Futbol konusunca sacmaliyorlar kanali degistiriyorum diger konulara girince g?lmekten cenem agriyor
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
??k?ş
X
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
2 sene once hafta sonlari 12 civari baslayan bir program vardi, orda Tolga diye bir kulhanbeyli vardi, bagirinip duruyordu, sacma sacma sesini yukseltmeler ve cikislar, facebookta program grubuna bir yorum yaptim, kim bu kulhanebeyli diye, trt gibi bir kanala yakismiyor dedim, 1 hafta sonra gorevden almislardi, miktirsin gitsin bu Goktug'da, Twitterim yok, facebookta gruplari varsa yuklenirim, soldan etkili geliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
2 sene once hafta sonlari 12 civari baslayan bir program vardi, orda Tolga diye bir kulhanbeyli vardi, bagirinip duruyordu, sacma sacma sesini yukseltmeler ve cikislar, facebookta program grubuna bir yorum yaptim, kim bu kulhanebeyli diye, trt gibi bir kanala yakismiyor dedim, 1 hafta sonra gorevden almislardi, miktirsin gitsin bu Goktug'da, Twitterim yok, facebookta gruplari varsa yuklenirim, soldan etkili geliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErman Toro?lu Beyaz Futbol'a gitsin. Fena olur.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok temiz goygoy var ?u an
Yorum Yap
Yorum Yap