Edit.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
Çöküş
X
-
ntv spor çok ilginç bir haber yapmış. resmen önceden yazılan haberi olay olmadan yazmışlar. işte spor basınını bunlar yönlendiriyor. olay o kadar vahim.maç başlayalı daha on dakika oldu
http://www.ntvspor.net/futbol/advoca...0c6e1b5430e7e6
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Yeşildal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞenol hoca ne demiş beyaz tv de konuşuluyor da...
Her hafta bir Harf --> Ş A M P . . . .
SM-G7105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Ömer Candaş Dilan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sezgin Yeşildal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞenol hoca ne demiş beyaz tv de konuşuluyor da...
Her hafta bir Harf --> Ş A M P . . . .
SM-G7105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Yeşildal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhmet Çakar iti başladı doğramaya
Her hafta bir Harf --> Ş A M P İ . . .
''Beşiktaş'a Türk sporu çok şey borçlu, Beşiktaş sayesinde Fener'in falan basket maçlarında salonu doluyor.''
😀😀😀
Yorum Yap
-
Ahmet Çakar'ı bir tek ben mi Bruce Lee taktiğiyle sol elimle çenesinin sağından, sağ elimle alnının solundan tutup boynunu çevirme yöntemiyle nakavt etmek istiyorum. Arkadaş bir insan ancak bu kadar leş olabilir. Ben her şeyi yaparım, ben her şeyi söylerim, ortamların kralı benim, burada benim borum öter tarzı gevşekçe, çalıştığı kanalda arkasına bazı şebek güçleri alıp korkusuz rollerini bir de dışarda göstersin hani çok delikanlı ya. Hani çok kendi tabiriyle adam ya. Soytarı. Kimsin ulan sen, hödük. Geleni geçeni hedef gösterip saldırın talimatı verir gibi yapıp sonra geri vitesle hiçbir şey olmamış gibi davranması...
Yorum Yap
Yorum Yap