Bu Sinan engin nasıl bir modeldir ya?Ahmet çakar bile saibesaray şampiyonluğu supheli der sinan hala ona buna yalakalık peşinde..gerçekten bizim düşmanlarımız hep içimizde...yazık ya bu kadar ortaya konusulnaz..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
TV'de Spor Programları ( Tüm Haber ve Yorumlar )
Çöküş
X
-
Aslı Turgut Bozoğlu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYine başlıcaklar bu akşam... Twitten birileri başlamış bile. Çekiniyorum nedense bu olaydan...
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozoğlu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYine başlıcaklar bu akşam... Twitten birileri başlamış bile. Çekiniyorum nedense bu olaydan...
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Bozoğlu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozoğlu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYine başlıcaklar bu akşam... Twitten birileri başlamış bile. Çekiniyorum nedense bu olaydan...
Yorum Yap
-
Aslı Aytaç Çidem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterntvspor 90+ da bizi konuştular mı?
Yorum Yap
-
Aslı Çağdaş Ulaş tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aytaç Çidem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterntvspor 90+ da bizi konuştular mı?
Yorum Yap
Yorum Yap