Aslı Buğra Gençer tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Sinan Engin bazen gereksiz sulandırıyor programı.Çakar tam havaya girip birşey anlatıyor hemen saçma sapan birşey söylüyor.Komikte değil.Adam müthiş giden programı sabote etti resmen.
Sent from my Lumia using Tapatalk
Aynen öyle ya yüzde yüz katılıyorum.Roosevelt kazası Kennedy suikasti falan program koptu gidecek ama Yogi muhabbete anında limon sıkıyor insanın hevesi kursağında kalıyor
Ahmet Cakar "Dunya kupasinda 3. olan takimi 3. torbadan elemelere sokuyorsunuz,futbolu öyle bir hale getirdinizki burada uzaylilari konusuyoruz,hepinize yaziklar olsun" diyerek gerekli yerlere lafini cakip Türk futbolunun kisa bir ozetini çıkarip programi kapatti...
sinan enginin şu cümlesine ne demeli bob marley falan varya rock sarkıcaları keşler dumancılar
benim gibi absürd komedi hastası bir insanı bağımlısı haline getirdiler , kimse sallamasa programın gizli kahramanı apodur o saf a yatıp troll lemeri ortamı iyice absürdleştirmekte
Bazen Facebook'da paylasilan videolarina denk geliyorum, 13. saniyeden sonrasini yuregim kaldirmiyor! Normal insanlarin yasadigi yerlerde ''sizin varliginiz insan zekasina ve onuruna hakarettir'' derler bu yaratiklara! Ama kesin olan tek sey Türkiye normal bir yer degil...
Yorum Yap