Aslı Mehmet Erhan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Beyler bende vine videosu açılmıyor, nedendir bilmem. Bu sıkıntıyı da bir türlü gideremedim. Holosko ne yapmış, ne söylemiş orada?
Bu arada, derbi maçın stresiyle olabilir böyle şeyler. Nitekim, konuşup barışmışlar. Büyütmemek lazım. Büyütmeye çalışan, ortada 2 ölü 3 yaralı varmış gibi yazan basına da ben basayım! Ne kadar Beşiktaş düşmanı varsa...
başka tarayıcıdan dene ben öyle yaptım oldu.
holosko tamam lan takımdan gitme gir teknik heyet kadrosuna arada bi böyle şeyler yap ortamı yumuşat yeter.
Haber1903 neden yayınladı ki şimdi kavga görüntülerini!
yavşaklar da o yüzden nefret ediyorum bu heriflerden.Nerede Beşiktaş'ı kötü duruma sokacak küçük düşürecek olay var hemen haber yaparlar,seçim sürecinden beri dikkat ediyorum yönetime takmışlar gidiyor.Ne Serdal Adalı'ymış arkadaş bu kadar seviyorsanız gidin koynuna girin.
Beyler bende vine videosu açılmıyor, nedendir bilmem. Bu sıkıntıyı da bir türlü gideremedim. Holosko ne yapmış, ne söylemiş orada?
Bu arada, derbi maçın stresiyle olabilir böyle şeyler. Nitekim, konuşup barışmışlar. Büyütmemek lazım. Büyütmeye çalışan, ortada 2 ölü 3 yaralı varmış gibi yazan basına da ben basayım! Ne kadar Beşiktaş düşmanı varsa...
Bir yorum yaz: