Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Erdem Ulus: Bana ne Emre'den Hakemden

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Cihan Saglam
    yanıtladı
    Gayet g?zel yazm??.. Senelerdir ayn? bahanelerin arkas?nda s???nmaktan ba?ka bi?ey yapm?yoruz. Hakem hatas?n? da kar??m?zdaki oyuncular?n ne kadar karaktersiz oldu?unu da biliyoruz zaten. Biz senelerdir o sahada ne yap?yoruz, ne oynuyoruz ilk ?nce ona bir bakal?m sonra di?er fakt?rleri de?erlendiririz.

Bir yorum yaz:

• Okan Arcan
    yanıtladı
    Bu arada modern futbolda "hakemi de yeneceksin" s?ylemi sadece bizim oyuncular?m?z?n omuzlar?na y?klenen bir y?k.
    Ne demek karde?im hakemi de yeneceksin? Ne mecburiyeti var adam?n? Kar??s?ndaki anaokulu ?ocu?u de?il. En az kendisi kadar profesyonel rakipler. Kendisi kadar idman yap?yor. Kendisi kadar hatta fazlas? ile maa? al?yor. Emre yensin hakemi, Volkan yensin, Melo yensin...Yenebiliyorlarsa...
    Ben bu adamlara bir kez de b?yle bir telkin g?rmedim a??k?as?. FB nin hakemden dert yand??? bir haftada "sen sar? kanaryas?n, sen hakemi de yeneceksin" diyen bir ki?i g?reniniz var m??

Sen ??k bu adamlar?n omzuna "sen Be?ikta?'s?n, hakemi de yeneceksin" y?k? y?kle.
    E peki sen ne yapacaks?n Erdem Ulus karde?im?
    Etliye dokunacaks?n, s?tl?ye dokunmayacaks?n.
    Yok ?yle ya?ma.
    Herkes g?revini yapacak.
    Bili? o tak?m? haz?rlayacak. Haz?rlayam?yorsa hesap sorulacak.
    O tak?m ??k?p rakipleri ile ayn? ko?ullarda m?cadele etmesi i?in nas?l bir ortam gerekiyorsa ba?kan?, medyas?, taraftar? da onu yaratacak...
    D?n ya?ananlar ?n?n?'de ya?anm?? olsayd?; T?re Kartal'a k?f?r etseydi; Ba formas?n? ??kar?p skinin keyfine sahay? terkedip sonra geri gelseydi ve hakem t?m bunlar? seyretseydi bug?n Fener medyas? ne halde olurdu? En az ?yle olman?z gerekirdi. Sen Be?ikta? yazar?s?n...Madem ki haks?zl?k var, Fener medyas?n? da yen...
    Yerse...

Bir yorum yaz:

• Okan Arcan
    yanıtladı
    Futbolu ele?tirirsiniz. Kimse de bir ?ey diyemez. Sezonu kapatt??? s?ylenen Tolga'n?n samimiyetini sorgulars?n?z. Eyvallah. Do?rudur, yanl??t?r, hakl?d?r, haks?zd?r, hep kendi konusudur. ?yle d???n?yorsa ?yledir.

Ama ortada Be?ikta? yapsa 3 k?rm?z? (2 net, 1 de bonus, illa ki yarat?l?r) ??kacak bir durumda sar? kart bir ??kmayan bir rezalet varsa kimse de kusura bakmas?n Erdem Ulus veya herhangi bir Be?ikta? yorumcusu, yazar? "banane" diyemez.
    Be?ikta? yorumcusunun en b?y?k g?revlerinden biri adil bir d?zen i?in kamuoyu yaratmakt?r.
    Yar?n T?re ??k?p "abi ben fck off dedim diye k?rm?z? + 3 ma? ceza ald?m, adam 2 derbide 50 kere dedi, sar? bile almad?, neden bunlar? yazm?yor sonra bir de benim o adamla ayn? ko?ullarda m?cadele etmemi bekleyip de yarg?l?yorsun?" derse ne diyeceksin?

Erdem Ulus benim d???ncelerimi yans?tmada en yak?n buldu?um yorumcumuz. Bana g?re medyadaki "tarafs?z abi"ler yerine ?ne ??kar?lmas? gereken bir temsilcimiz.
    Bu yaz?s?na kat?lamayaca??m.

Be?ikta?'l? yazar yorumcular ne d???n?yor bilmiyorum ama Be?ikta?'?n hakk?n? en do?ru ?ekilde savunur g?r?nen ki?inin a??r Fenerli Mehmet Demirkol ve GS'li H?ncal Ulu? olmas?n? ben kendi ad?ma utanarak izliyorum...

Bir yorum yaz:

• Sunay D??enci
    yanıtladı
    Yok abi sindiremiyorum yap?lanlar?.

Bir yorum yaz:

• Selin Cabas
    yanıtladı
    murat ?ahini de kolay unuttuk

Bir yorum yaz:

• Sedat Özer
    yanıtladı
    biz stat yap?yoruz. bitsin ondan sonra...

Bir yorum yaz:

• Emir Cevahiroglu
    yanıtladı
    murat ?ahin'in kaleyi korudu?u ma?ta trib?ndeydim. Uzaktan bir ?ut ??karm??t? o aya?? ile , y?z?nde ne ek?ime ne bir?ey. Selam olsun Murat ?ahin..

Bir yorum yaz:

• Onur Essizoglu
    yanıtladı
    Necip, Yal??n, Sivok ve ?zellikle de Milo?evi? muhabbetleri bana mesnetsiz ve biraz d?z mant?k geldi. Onun d???nda da klasik ?eyler zaten. Kendisini pek sevmem. Pop?list gibi biraz ama gene de eline sa?l?k ?nemli ?eylere de vurgu yapm??.

Bir yorum yaz:

• Huseyin Ozkoc
    yanıtladı
    walla ba?ka s?ze gerek b?rakmam??. Tebrik ediyorum.

Bir yorum yaz:

• Harun Alev
    yanıtladı
    budur.

Bir yorum yaz:

• Emrah Duro?lu
    yanıtladı
    Duygular?m?za terc?man olmu? bir yaz?, helal olsun...

Bir yorum yaz:

• Erdem Yal?zay
    yanıtladı
    helal olsun helal..

Bir yorum yaz:

• Emre Kanalici
    yanıtladı
    A?z?na sa?l?k,
    ke?ke bu yaz? y?netime, teknik heyete, futbolculara ula?sa bir ?ekilde.

Bir yorum yaz:

• Serhat Sogut
    yanıtladı
    cuk oturmu?. helal olsun.

Bir yorum yaz:

• Gurkan Alkan
    yanıtladı
    Kimse kusura bakmas?n, 21 Nisan 2007'de ?n?n?'de Antalyaspor ma??nda ?apraz ba?lar? kopmas?na ra?men Be?ikta?'?n kalesini terk etmeyen ve ma?? tek aya??yla kazand?ran Murat ?ahin'le, neredeyse her kurtar???ndan sonra sakatlanan Tolga Zengin'in y?z ifadesi bana ayn? gelmedi.

Nokta.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X