Seneye Atinc Nukan'i 4. stoper, Furkan Yaman'i 4. forvet, Alperen Dogan'i da Ugur Boral'in yerine 3. sol kanat olarak oynatip hem yillik maaslari dusurmek hem de yeni yetenekli
gencleri takima kazandirmak mumkun.
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Altyapı Haberleri
??k?ş
X
-
Aslı Celal Kaan Aytemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMusa Muhammed nasil oynuyor A2'de, bilen var mi?
Bir yorum yaz:
-
Alt yapinin beceriksizligi
Bir yorum yaz:
-
Menemen spor alt liglerde en az gol yiyen tak?mlardan bir tanesi ve 2. Lige yukseldi file bekciside Umut Kaya yonetimin ve altyap?n?n beceriksizligi bence
Bir yorum yaz:
-
+3'te Musa Muhammed kalmali bence kesinlikle kaptirmamalari lazim. Bakarsin g?zel bi performans g?sterir
Discovery cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Baris Tokul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGenc futbolcumuz umut kayanin forma giydi?i menemen belediye spor bugun diyarbakir belediye sporla 2. Lige cikabilmek icin final oynayacak genc futbolcumuz umuta ve menemen belediye spora bir menemenli olarak gonulden basarilar diliyorum.
Bir yorum yaz:
-
Genc futbolcumuz umut kayanin forma giydi?i menemen belediye spor bugun diyarbakir belediye sporla 2. Lige cikabilmek icin final oynayacak genc futbolcumuz umuta ve menemen belediye spora bir menemenli olarak gonulden basarilar diliyorum.
Bir yorum yaz:
-
-
Bir yorum yaz:
-
Musa Muhammed iyi performans g?sterirse onu da kapt?r?r?z.
Sonu?ta ya??ndan dolay? s?zle?me imzalayamad?k.
Bir yorum yaz:
-
Gen?lere fiziki a??dan, taktik a??dan eklemeler yapamad???m?z s?rece gen? oyuncu almak bence mant?ks?z. Uefa kupas? almak CL kazanmak gibi ?eyleri s?ylemek kolay. Atletik departman, atletik departman dediler. Kurulsun art?k. ?u sakatl?klardan kurtulal?m, ikili m?cadelelerden sa? ??ks?n top?ular?m?z. Gen?ler sa?lam gelsin alttan.
Bir yorum yaz:
-
Musa muhammedi nijerya u20 milli tak?m?na kaptanlik yapmas? i?in federasyondan davet edildi.
L?kin A? idik, yedik kombine paras?n?. . .
Bir yorum yaz:
-
Aslı ?zzet Pekcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHatir minnetin bitirilmesi, altyapi sartlari, cok fazla egitim...
Eminim Onder hoca hepsinin farkindadir ve gerekeni yapacaktir. Cok fazla verimli olamamasinin nedenini genel olarak kulupteki cok basliliga bagliyorum ben, bu yonetimle ne kadar istediklerini gerceklestirebilir soru isareti ama en azindan sonraki yillar icin biraz asama kaydedilse iyidir altyapi konusunda
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bizde gen? yeti?tirmeye verilen ?nem en son kalem malesef malesef....
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kadir Erdem Beceriklier tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlacak olacak...?nder hoca iyi ilgeniyor...Bu zamana kadar hi? ilgilenilmemi?ti...Yava? oluyor ama oluyor...En az?ndan hat?r rica minnet kabul etmez ?nder hoca....
Eminim Onder hoca hepsinin farkindadir ve gerekeni yapacaktir. Cok fazla verimli olamamasinin nedenini genel olarak kulupteki cok basliliga bagliyorum ben, bu yonetimle ne kadar istediklerini gerceklestirebilir soru isareti ama en azindan sonraki yillar icin biraz asama kaydedilse iyidir altyapi konusunda
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: