Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Altyapı Haberleri

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    Seneye Atinc Nukan'i 4. stoper, Furkan Yaman'i 4. forvet, Alperen Dogan'i da Ugur Boral'in yerine 3. sol kanat olarak oynatip hem yillik maaslari dusurmek hem de yeni yetenekli
    gencleri takima kazandirmak mumkun.

SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    Aslı Celal Kaan Aytemir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Musa Muhammed nasil oynuyor A2'de, bilen var mi?
    Musa Muhammed sadece A2 ile haz?rlan?yordu hi? ma?a ??kmad?.

Bir yorum yaz:

• Bar?? Tokul
    yanıtladı
    Alt yapinin beceriksizligi
    En son düzenleyen Bar?? Tokul; 19-05-2014, 22:59. Sebep: xxxxx

Bir yorum yaz:

• Bar?? Tokul
    yanıtladı
    Menemen spor alt liglerde en az gol yiyen tak?mlardan bir tanesi ve 2. Lige yukseldi file bekciside Umut Kaya yonetimin ve altyap?n?n beceriksizligi bence

Bir yorum yaz:

• Serhan Ozdemir
    yanıtladı
    +3'te Musa Muhammed kalmali bence kesinlikle kaptirmamalari lazim. Bakarsin g?zel bi performans g?sterir

Discovery cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Celal Kaan Aytemir
    yanıtladı
    Musa Muhammed nasil oynuyor A2'de, bilen var mi?

Bir yorum yaz:

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    Aslı Baris Tokul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Genc futbolcumuz umut kayanin forma giydi?i menemen belediye spor bugun diyarbakir belediye sporla 2. Lige cikabilmek icin final oynayacak genc futbolcumuz umuta ve menemen belediye spora bir menemenli olarak gonulden basarilar diliyorum.
    Kiral?k de?il de sat?lm??. Neyse yine de ba?ar?l? olur in?allah.

Bir yorum yaz:

• Bar?? Tokul
    yanıtladı
    Genc futbolcumuz umut kayanin forma giydi?i menemen belediye spor bugun diyarbakir belediye sporla 2. Lige cikabilmek icin final oynayacak genc futbolcumuz umuta ve menemen belediye spora bir menemenli olarak gonulden basarilar diliyorum.

Bir yorum yaz:

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    U-13 tak?m?n?n ba?ar?s?.
    http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59002...inci_oldu.html

Bir yorum yaz:

• Samed Kocadere
    yanıtladı
    http://www.karakartal.com/futbol/mus...aSXHBQ61939SXQ

Musa seneye A tak?mda oynayacak galiba.

Bir yorum yaz:

• Özgür Gültekin
    yanıtladı
    Musa Muhammed iyi performans g?sterirse onu da kapt?r?r?z.
    Sonu?ta ya??ndan dolay? s?zle?me imzalayamad?k.

Bir yorum yaz:

• Volkan Çelik
    yanıtladı
    Gen?lere fiziki a??dan, taktik a??dan eklemeler yapamad???m?z s?rece gen? oyuncu almak bence mant?ks?z. Uefa kupas? almak CL kazanmak gibi ?eyleri s?ylemek kolay. Atletik departman, atletik departman dediler. Kurulsun art?k. ?u sakatl?klardan kurtulal?m, ikili m?cadelelerden sa? ??ks?n top?ular?m?z. Gen?ler sa?lam gelsin alttan.

Bir yorum yaz:

• Asim Serkan Erir
    yanıtladı
    Musa muhammedi nijerya u20 milli tak?m?na kaptanlik yapmas? i?in federasyondan davet edildi.

L?kin A? idik, yedik kombine paras?n?. . .

Bir yorum yaz:

• Kadir Erdem Beceriklier
    yanıtladı
    Aslı ?zzet Pekcan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Hatir minnetin bitirilmesi, altyapi sartlari, cok fazla egitim...
    Eminim Onder hoca hepsinin farkindadir ve gerekeni yapacaktir. Cok fazla verimli olamamasinin nedenini genel olarak kulupteki cok basliliga bagliyorum ben, bu yonetimle ne kadar istediklerini gerceklestirebilir soru isareti ama en azindan sonraki yillar icin biraz asama kaydedilse iyidir altyapi konusunda

GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    Bizim ?lkemiz ger?ekten ?ok yanl?? yap?yor...Bug?n Barcelona,Real Madrid, Chealse vb... tak?mlar art?k zaten y?ld?z oyuncuyu alabiliyolar...Ama en fazla yat?r?m? da gen? yeti?tirmeye harc?yolar....??nk? 10 ya??nda al?rsa en az ?zerinede 8 senelik kendi e?itimlerini veririm diyor...Olursa kendim olmazsada kiralar?m diyor...

Bizde gen? yeti?tirmeye verilen ?nem en son kalem malesef malesef....

Bir yorum yaz:

• ?zzet Pekcan
    yanıtladı
    Aslı Kadir Erdem Beceriklier tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Olacak olacak...?nder hoca iyi ilgeniyor...Bu zamana kadar hi? ilgilenilmemi?ti...Yava? oluyor ama oluyor...En az?ndan hat?r rica minnet kabul etmez ?nder hoca....
    Hatir minnetin bitirilmesi, altyapi sartlari, cok fazla egitim...
    Eminim Onder hoca hepsinin farkindadir ve gerekeni yapacaktir. Cok fazla verimli olamamasinin nedenini genel olarak kulupteki cok basliliga bagliyorum ben, bu yonetimle ne kadar istediklerini gerceklestirebilir soru isareti ama en azindan sonraki yillar icin biraz asama kaydedilse iyidir altyapi konusunda

GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X