Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Altyapı Haberleri

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kadir Erdem Beceriklier
    yanıtladı
    Aslı ?zzet Pekcan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Daha somut i?ler daha kararl? bir ?ekilde at?lmal?
    ?ok yava? ilerliyoruz altyap? konusunda maalesef
    Olacak olacak...?nder hoca iyi ilgeniyor...Bu zamana kadar hi? ilgilenilmemi?ti...Yava? oluyor ama oluyor...En az?ndan hat?r rica minnet kabul etmez ?nder hoca....

Bir yorum yaz:

• ?zzet Pekcan
    yanıtladı
    Daha somut i?ler daha kararl? bir ?ekilde at?lmal?
    ?ok yava? ilerliyoruz altyap? konusunda maalesef

Bir yorum yaz:

yanıtladı
    Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Kiralasayd?k daha iyi olacakt? dedi?im altyap? oyuncular?m?z: Furkan ?eker, Recep Akkemik, Cankurt Atasoy hatta U?ur ?nceman i?in Burak Y?lmaz'la beraber verilen Adem B?y?k.
    Bu sene bence furkan A tak?mda olacak...ii de olur...

Bir yorum yaz:

• Orhan Aslan
    yanıtladı
    Kubilay att??? golleri hep sonradan girip atm??.Normal sezonda yedek kalm?? genelde ama final grubu ma?lar?nda 11 ba?lam?? hep.Biraz tembel ama yetenekli imaj? sezdim ben.?zlemek laz?m tabi.Yabana at?lacak biri de?il.Asistl say?s?na da bakmak laz?m.Daha ?ok att?ran bir oyuncu galiba.Twitter'da bir mesaj?ndan bunu anlad?m.??yle de bir yorum var kendisi hakk?nda ek?is?zl?kte.

tam ismi ilyas kubilay yavuz olup ge?ti?imiz sezonu ey?pspor'un u18 tak?m?nda ge?irmi?tir. kendisini izledi?im 3 ma?ta da ?iir gibi futbol oynam??, atm??, att?rm??, co?mu?, co?turmu?tur. istikbalini, ak?betini en ?ok merak etti?im gen? futbolculardand?r.

ki o sene Ey?pspor ile 20 gol 16 asistlik bir performans? vard?.
    En son düzenleyen Orhan Aslan; 02-05-2014, 03:33.

Bir yorum yaz:

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    Seneye A tak?mda oynayabilecek oyuncular:
    Erkan Ka? (1991) - sol kanat
    At?n? Nukan (1993) - stoper
    Furkan Yaman (1996) - forvet
    ?mit Karaal (1995) - sol bek
    Alperen Do?an (1995) - sol kanat

Bir yorum yaz:

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    Kiralasayd?k daha iyi olacakt? dedi?im altyap? oyuncular?m?z: Furkan ?eker, Recep Akkemik, Cankurt Atasoy hatta U?ur ?nceman i?in Burak Y?lmaz'la beraber verilen Adem B?y?k.

Bir yorum yaz:

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    Aslı Kadir Erdem Beceriklier tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    oda ?ok iyi T?rkiye Kupas?nda da gol? var onun yanl?? hat?rlam?yorsam...birde yine yanl?? hat?rlam?yorsam... trabzon ald? onu galiba...1463 de olabilir...tam emin de?ilim ama...
    Batuhan Bilgic'i diyorsun galiba. O Trabzon'dan gol makinesi diye gelmisti; sonra geri dondu.

Bir yorum yaz:

yanıtladı
    ona bakarsan Recep Akkemik var Karagumruk'te 26 macta 7 gol atti bu sene. A2'de ise 33 macta 20 gol atmisti.
    oda ?ok iyi T?rkiye Kupas?nda da gol? var onun yanl?? hat?rlam?yorsam...birde yine yanl?? hat?rlam?yorsam... trabzon ald? onu galiba...1463 de olabilir...tam emin de?ilim ama...

Bir yorum yaz:

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    Anlad?m...biraz daha vakti var gibi sanki istatistikleri fena de?il ama...

Sezon :
    Toplam Gol Say?s? :5

TEPEC?KSPOR A.?. 38 F - Ayak TEPEC?KSPOR A.?.-?STANBULSPOR A.?. A2 Ligi Kademe 16.12.2013
    TEPEC?KSPOR A.?. 89 F - Ayak BAYRAMPA?A-TEPEC?KSPOR A.?. A2 Ligi Kademe 02.12.2013
    TEPEC?KSPOR A.?. 84 F - Ayak TEPEC?KSPOR A.?.-DER?NCE SPOR A.?. A2 Ligi Kademe 25.11.2013
    TEPEC?KSPOR A.?. 73 F - Ayak TEPEC?KSPOR A.?.-KASIMPA?A A.?. A2 Ligi Kademe 29.10.2013
    TEPEC?KSPOR A.?. 79 F - Ayak G?LC?KSPOR-TEPEC?KSPOR A.?. A2 Ligi Kademe 16.09.2013

ona bakarsan Recep Akkemik var Karagumruk'te 26 macta 7 gol atti bu sene. A2'de ise 33 macta 20 gol atmisti.

Bir yorum yaz:

yanıtladı
    3 oyuncudan kastim Kubilay Yavuz vb adamlardi.
    Anlad?m...biraz daha vakti var gibi sanki istatistikleri fena de?il ama...

Sezon :
    Toplam Gol Say?s? :5

TEPEC?KSPOR A.?. 38 F - Ayak TEPEC?KSPOR A.?.-?STANBULSPOR A.?. A2 Ligi Kademe 16.12.2013
    TEPEC?KSPOR A.?. 89 F - Ayak BAYRAMPA?A-TEPEC?KSPOR A.?. A2 Ligi Kademe 02.12.2013
    TEPEC?KSPOR A.?. 84 F - Ayak TEPEC?KSPOR A.?.-DER?NCE SPOR A.?. A2 Ligi Kademe 25.11.2013
    TEPEC?KSPOR A.?. 73 F - Ayak TEPEC?KSPOR A.?.-KASIMPA?A A.?. A2 Ligi Kademe 29.10.2013
    TEPEC?KSPOR A.?. 79 F - Ayak G?LC?KSPOR-TEPEC?KSPOR A.?. A2 Ligi Kademe 16.09.2013

Bir yorum yaz:

• Atakan Uslu
    yanıtladı
    ?ans verilmiyor ki; bize korkusuz ben bunlar? oynat?r?m diyecek bir menejer laz?m...Furkan ?u hali ile almeidadan fazla gol atar...
    3 oyuncudan kastim Kubilay Yavuz vb adamlardi.

Bir yorum yaz:

• Melih Seref Muradoglu
    yanıtladı
    Aslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Pardon ya muhammed sezon ba?? ilk 5-6 ma?ta ciddi s?reler ald? da benmi yanl?? hat?rl?yorum?
    Varsa potansiyeli olan ??kar oynar
    Ama maalesef 8 y?ll?k s?re?te ?yle bir enkaz b?rak?lm?? ki alt yap? da yetenek k?tl??? artm??
    hakl?s?n Burak. o konuda da hat?r g?n?l ili?kileri torpil had safhada. oyuncu se?melerinde kadro kurulmas?nda tak?mda kal?p kalmayaca??n?n karar?n?n verilmesinde vs vs vs. ve sadece 8 y?ll?k s?re?te de?il halen ?yle.

Bir yorum yaz:

• Burak Gul
    yanıtladı
    Pardon ya muhammed sezon ba?? ilk 5-6 ma?ta ciddi s?reler ald? da benmi yanl?? hat?rl?yorum?
    Varsa potansiyeli olan ??kar oynar
    Ama maalesef 8 y?ll?k s?re?te ?yle bir enkaz b?rak?lm?? ki alt yap? da yetenek k?tl??? artm??

Bir yorum yaz:

• Melih Seref Muradoglu
    yanıtladı
    Bir de bazi kalburustu oyuncular niye direkt satiliyor anlamiyorum. Mesela 1992'li Furkan Seker ve 1994'lu Recep Akkemik buna iki ornek.

GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    hat?r g?n?l ili?kileri. ben bildim bileli b?yle bu i?

Bir yorum yaz:

yanıtladı
    Bu 3 oyuncuya baktim da,bence bize daha yetenekli oyuncular lazim.

GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    ?ans verilmiyor ki; bize korkusuz ben bunlar? oynat?r?m diyecek bir menejer laz?m...Furkan ?u hali ile almeidadan fazla gol atar...

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X