Be?ikta?, y?llard?r derbi kaybetmiyordu da bu y?l ilk ya?and? ?yle mi?
Stats?zl???n cefas?n? ?ektiren bir y?netimin g?lgesinde s?zlanmak, dert yan?p ka??nmak varken. Saha kenar?nda hakk? arayan bir teknik adamdan bahsediyoruz.
Bir insan...
Kupan?n so?uk par?alar?na, s?cac?k elleri de?memi? gencecik bir tak?m? sevdirdi Bilic bizlere.
Bir insan,
Bizlere, hakem hatalar?ndan ci?erlerimiz ??kana kadar m?cadele etmeyi ??retti.
?nan ki baz? ?eyler para de?il! Say?n ba?kan?m yemin ediyorum!
Bir foto?rafta payla??lm??;
"Seninle ?lmeye geldik" diye bir taraftar grubu, nas?l ?z?lebilir ?ampiyonlu?un gitti?ine.
Bu semt, bu sevda i?erisinde ?yle gidi?ler var ki.
Ci?erimize tornavida yedik san?rs?n.
Her d????te stat projesiyle umutlar?m?za ???k tutmayan isteyen bir y?netimin,
Saha i?erisinde hak m?cadelesinde ?amurlara batan adam? nas?l g?rmezden gelmesi kudurtmaz ?u asi ruhlar?? Nas?l?
Galatasaray Spor Kulub? bug?n itibari ile 4. y?ld?z?n? armas?n?n ?zerine takmaya hak kazand?. Can? g?n?lden ?ampiyonluklar?n? kutluyorum. ?lke ve futbol ad?na nice ba?ar?lara.
Bu s?ralar ?ampiyonlu?a de?il,
Kan kayb?na yan?yor can?m?z.
Slaven Bilic kals?n.
Vefa ba?kan?m vefa...
Radikal Blog/Sergen Deveci
Stats?zl???n cefas?n? ?ektiren bir y?netimin g?lgesinde s?zlanmak, dert yan?p ka??nmak varken. Saha kenar?nda hakk? arayan bir teknik adamdan bahsediyoruz.
Bir insan...
Kupan?n so?uk par?alar?na, s?cac?k elleri de?memi? gencecik bir tak?m? sevdirdi Bilic bizlere.
Bir insan,
Bizlere, hakem hatalar?ndan ci?erlerimiz ??kana kadar m?cadele etmeyi ??retti.
?nan ki baz? ?eyler para de?il! Say?n ba?kan?m yemin ediyorum!
Bir foto?rafta payla??lm??;
"Seninle ?lmeye geldik" diye bir taraftar grubu, nas?l ?z?lebilir ?ampiyonlu?un gitti?ine.
Bu semt, bu sevda i?erisinde ?yle gidi?ler var ki.
Ci?erimize tornavida yedik san?rs?n.
Her d????te stat projesiyle umutlar?m?za ???k tutmayan isteyen bir y?netimin,
Saha i?erisinde hak m?cadelesinde ?amurlara batan adam? nas?l g?rmezden gelmesi kudurtmaz ?u asi ruhlar?? Nas?l?
Galatasaray Spor Kulub? bug?n itibari ile 4. y?ld?z?n? armas?n?n ?zerine takmaya hak kazand?. Can? g?n?lden ?ampiyonluklar?n? kutluyorum. ?lke ve futbol ad?na nice ba?ar?lara.
Bu s?ralar ?ampiyonlu?a de?il,
Kan kayb?na yan?yor can?m?z.
Slaven Bilic kals?n.
Vefa ba?kan?m vefa...
Radikal Blog/Sergen Deveci
Yorum Yap