koy ?u g.. veren tezahurat? olmas?n
orada olacak arkada?lar
l?tfen bu tezahurat s?ylenmeye ba?lay?nca ?sl?klas?nlar s?ylemesinler.
o kadar lanet bi tezahurat ki insan durup dururken s?ylemeye ba?l?yor.
s?yleme s?yletme.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nan?yoruz, Zafer Bizim Olacak! #HaydiOlimpiyata
??k?ş
X
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorumdemek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorumdemek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
as?l bomba da ?u. Ma? oynan?rken evet yanl?? duymad?n ma? baya baya oynan?yor. Arkada 4 5 Ki?ilik bir grup d?nd?ler arkalar?n? selfie ?ekmeye ba?lad?lar. Yuh ulan dedim art?k bu kadar m? ya.
Bir yorum yaz:
-
kimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorumdemek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
Bir yorum yaz:
-
Stad?n daha h?zl? yap?lmas? i?in. Haydi Olimpiyata!
Bir yorum yaz:
-
ilk ma?? topluca seyredebilece?imiz bir meydan olsa ke?ke... bir belediye ak?l etse bunu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbiletlerle ilgili son durum hakk?nda bilgisi olan var m? kuzey bitmedi dimi daha
Sadece do?u ve bat?da bilet var
Belki bir ihtimal ??kabilir ama sanm?yorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ata I??kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdo?u ve bat?dan ne kadar bilet kald? yar?n ak?am i? ??k??? gidecez kal?r m? ?
Bir yorum yaz:
-
do?u ve bat?dan ne kadar bilet kald? yar?n ak?am i? ??k??? gidecez kal?r m? ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Furkan Er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbiletlerle ilgili son durum hakk?nda bilgisi olan var m? kuzey bitmedi dimi daha
Belki bir ihtimal ??kabilir ama sanm?yorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbiletlerle ilgili son durum hakk?nda bilgisi olan var m? kuzey bitmedi dimi daha
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: