Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

?nan?yoruz, Zafer Bizim Olacak! #HaydiOlimpiyata

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mehmet Dedeler
    yanıtladı
    koy ?u g.. veren tezahurat? olmas?n
    orada olacak arkada?lar
    l?tfen bu tezahurat s?ylenmeye ba?lay?nca ?sl?klas?nlar s?ylemesinler.
    o kadar lanet bi tezahurat ki insan durup dururken s?ylemeye ba?l?yor.
    s?yleme s?yletme.

Bir yorum yaz:

• Bugra Kaan Erdem
    yanıtladı
    Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    kimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorum demek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
    bana kal?rsa ?ok sa?ma abi fbli ve gslilerin bizim ma?a formayla gelmesi.. en nihayetinde bizim ma??m?z izlemek,destek vermek istiyorsan forma giymeden gelirsin desteklersin,milli tak?m ma?lar?na da kendi formas?yla gideni anlamam.Yani bide bu gelenler hi? d???nmez mi 80 bin ki?i i?inde ka? ?e?it insan var sarho?u,dengesizi biri gelir bir ?ey der hi? gerek yok diye..

Bir yorum yaz:

• Kadir Yolcu
    yanıtladı
    Y?r?yoruz adim adim

Bir yorum yaz:

• Emrah Atak
    yanıtladı
    Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    kimi arkada?lar?n ho?una gitmeyebilir ama avrupa ma?lar?nda renklilerin formalar?n? giyip bizim ma?a gelmesi benim ho?uma gidiyor, ne olursan ol yeter ki gel moduna giriyorum demek ki bizde o samimiyeti ve ho? g?r?y? bulabiliyorlar umar?m bu durum artarak devam eder.
    valla hocam ?yle diyorsun da ben sana ma? sonu kar??la?t???m bir olay? anlatay?m. Ma? bitti ??kt?m arkada?la bulu?aca??m o do?udayd?. Neyse bulu?tuk bir ?eyler yiyelim dedik ulan bi bakt?k kavga g?r?lt?. Fener formal? bir eleman? a??z burun d?z etmi?ler hem de yan?nda k?z Arkada?? var. K?z tabi feryat figan ne geliyorsa A?z?na sayd?r?yor. Bir an koydum kendimi eleman?n yerine hakikaten ?ok ?z?ld?m. Ha ben Kalk?p fener ma??na forma giyip gider miyim tabi ki hay?r ama bu kesinlikle mazeret de?il ve d???n bu olay herkesin mutluluktan u?tu?u bir S?rada oluyor ama ?e?it ?e?it insan var i?te. Ben ma?a 7 15 gibi filan girdim herhalde arkamdaki eleman bay?lm?? resmen alkolden kusmu? hep yerlere. Ben de diyorum ulan niye bu s?ra bo? as?l bomba da ?u. Ma? oynan?rken evet yanl?? duymad?n ma? baya baya oynan?yor. Arkada 4 5 Ki?ilik bir grup d?nd?ler arkalar?n? selfie ?ekmeye ba?lad?lar. Yuh ulan dedim art?k bu kadar m? ya.

Bir yorum yaz:

• Ali Dincel
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Orhan Baladin
    yanıtladı
    haydi turkiye maca ! avrupadada turkiyedede rekor olsun .

Bir yorum yaz:

• Abdullah Eymen Yesiltepe
    yanıtladı
    Stad?n daha h?zl? yap?lmas? i?in. Haydi Olimpiyata!

Bir yorum yaz:

• Hakan Sabanoglu
    yanıtladı
    ilk ma?? topluca seyredebilece?imiz bir meydan olsa ke?ke... bir belediye ak?l etse bunu

Bir yorum yaz:

• Forum Kurulu 4
    yanıtladı
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  B_qDe71WYAAZCwr.jpg
Görüntüleme: 1
büyüklüğ?:  37.5 KB

http://forzabesiktas.com/

Bir yorum yaz:

• ?zhan Bekda?
    yanıtladı
    Aslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Furkan Er tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    biletlerle ilgili son durum hakk?nda bilgisi olan var m? kuzey bitmedi dimi daha

Sadece do?u ve bat?da bilet var
    hadi ya pek? g?ney sat??a ??kacak m? bilginiz var m? 90 lira sars?yor

Belki bir ihtimal ??kabilir ama sanm?yorum
    Kuzey-guzey tribun biletleri satisa cikti ve bitti biletler.bu saatten sonra ancak liverpool macinda oldugu gibi guvenlik nedeniyle bis birakilan yerler cikarsa cikar yoksa cikmaz daha...

Bir yorum yaz:

• Talha Ulusanver
    yanıtladı
    ??kt?k ta??n ?st?ne, bekliyoruz

Bir yorum yaz:

• Ahmet Can Turhan
    yanıtladı
    Aslı Ata I??kara tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    do?u ve bat?dan ne kadar bilet kald? yar?n ak?am i? ??k??? gidecez kal?r m? ?
    Do?uda son 5000 bilet kald?

Bir yorum yaz:

• Ata Işıkara
    yanıtladı
    do?u ve bat?dan ne kadar bilet kald? yar?n ak?am i? ??k??? gidecez kal?r m? ?

Bir yorum yaz:

• Ahmet Can Turhan
    yanıtladı
    biletlerle ilgili son durum hakk?nda bilgisi olan var m? kuzey bitmedi dimi daha

Belki bir ihtimal ??kabilir ama sanm?yorum

Bir yorum yaz:

• Furkan Er
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X