Bilindi?i gibi her ma? iki yar?d?r, birinci b?l?mde rakip ?ne ge?erse; ?Yenildik nas?l olsa.? diye karalar ba?lay?p kimse 2. yar?da oturmaz, hele ki Be?ikta?'?m?z.
Adamlarla Bel?ika?da bu i?in ilk k?sm?n? oynad?k, ?stelik onlar?n evinde ve bir gol ?ndeler; hepsi bu, gereken derslerimizi ald?k ve ?imdi ikinci b?l?m i?in Kartal'lar sahaya ??kacak, evet inan?yorum; zAfer bizim olacak.
Arkada?lar ben passolig kart?ma bilet y?kledim ancak kart?m hen?z gelmedi. Bug?n mesaj geldi tek ge?i?lik kartlar?n?z? 18.03.2015 saat 20:00 a kadar al?n diye. ben 19.03.2015 de istanbulda olucam.Ma? g?n? gi?elerden tek ge?i?lik kart al?nabiliyormu ? D??arda kalm?yal?m.
Adam (brugge ?n hocas?) k???k cehennemi burada ya?ad?k as?l cehennem bizi istanbul da bekliyor hala favori Be?ikta? diyor... Ters motive mi yap?yon ne yap?yon ya..
Biz ekme?in yanina so?ani et diye, siyahin yanina beyazi renk diye katanlarin torunlariyiz. Ne brugge, ne aslan, ne fener s?nd?remez umutlarimizi, ?l?m?ne sevdik terk edemeyiz be?ikta?'imizi. Biz ne top?ular, ne t?p??ler g?rd?k, ?ld?k ?ld?k dirildik hepsini tarihe g?md?k, yine de vazge?medik ne yardan ne de kara kartaldan.
A??k ve net turu ge?en taraf olaca??z bu belli aksi olmas? i?in ?ok enteresan ?eyler olmas? gerek. 70.000 ki?iyle bask?y? kald?racak bir tak?m de?il Brugge Sosa ve Atiba'n?nda tak?ma d?nmesiyle en az 2 farkla kazan?p tur atlar?z.
Aslı Kemal Turgut tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Adam (brugge ?n hocas?) k???k cehennemi burada ya?ad?k as?l cehennem bizi istanbul da bekliyor hala favori Be?ikta? diyor... Ters motive mi yap?yon ne yap?yon ya..
akli sira veriyor gazi bize yine k?c?mseyelim diye gelmeyelim oyuna
Yorum Yap