Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Be?ikta?-Bursa a??l?? ma??n? kaydetme imkan? olan varm??
??k?ş
X
-
Valla bende bilmiyorum bi siteden konu a??p arkada?lara ?evirmelerini rica ettim k?rmad?lar sa?olsunlar
-
Nas?l bir sistem bu hocam.. Ben genelde uploaded den al?yorum premiumu ..Aslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTurbobit linkini premiuma ?evirttirdim buyrun arkada?lar
http://s13.alldebrid.com/dl/pbufx991....HDTV.720p.mkv
Bu arada eyvallah 4-5 dakikada indirdim
Bir yorum yaz:
-
Turbobit linkini premiuma ?evirttirdim buyrun arkada?lar
http://s13.alldebrid.com/dl/pbufx991....HDTV.720p.mkv
Bir yorum yaz:
-
torrent dosyas? bu linktedir pc g?n boyu ac?k olacak ama max 200kb/sn ile indirebilirsiniz malum tek seed.gif)
http://turbobit.net/u1i52qep1n50.html
Bir yorum yaz:
-
suan e?itleme yap?yor hala %16da 243kb/sn h?z ileAslı Mehmet Tayfur ?nal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryandex sitesinden de?ilde yandex disk program?n? indirseniz bilgisayara o ?ekilde atabilrsiniz veya google drive da ?ok iyidir. torrent de sizden sonra seed s?k?nt?s? olabilirAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersabah denedim yandex e atmay? ama nedense abart?s?z 4 saat felan hi? bir aksiyon olmadan bekletti ?imdi torrente at?yorum seed edicem dosyay? atar?m bir upload sitesineAslı Mehmet Tayfur ?nal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
google drive veya yandex disk, one drive y?kleyebilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
yandex sitesinden de?ilde yandex disk program?n? indirseniz bilgisayara o ?ekilde atabilrsiniz veya google drive da ?ok iyidir. torrent de sizden sonra seed s?k?nt?s? olabilirAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersabah denedim yandex e atmay? ama nedense abart?s?z 4 saat felan hi? bir aksiyon olmadan bekletti ?imdi torrente at?yorum seed edicem dosyay? atar?m bir upload sitesineAslı Mehmet Tayfur ?nal tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergoogle drive veya yandex disk, one drive y?kleyebilirsinizAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermail.ru max 2 gb a kadar y?kleme izni veriyorAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
kotam? b?kebilirim...gif)
Bir yorum yaz:
-
sabah denedim yandex e atmay? ama nedense abart?s?z 4 saat felan hi? bir aksiyon olmadan bekletti ?imdi torrente at?yorum seed edicem dosyay? atar?m bir upload sitesineAslı Mehmet Tayfur ?nal tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergoogle drive veya yandex disk, one drive y?kleyebilirsinizAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermail.ru max 2 gb a kadar y?kleme izni veriyorAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
Bir yorum yaz:
-
google drive veya yandex disk, one drive y?kleyebilirsinizAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermail.ru max 2 gb a kadar y?kleme izni veriyorAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilletin interneti kotaliysa lakabin hazir: Son kota b?k?c?.Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacak.gif)
.gif)
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
Bir yorum yaz:
-
winrar ile part yapabilirsinAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermail.ru max 2 gb a kadar y?kleme izni veriyorAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilletin interneti kotaliysa lakabin hazir: Son kota b?k?c?.Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacak.gif)
.gif)
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
o ?ekilde y?klemede par?a par?a olur senin i?in de kolay olur san?r?m
Bir yorum yaz:
-
mail.ru max 2 gb a kadar y?kleme izni veriyorAslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilletin interneti kotaliysa lakabin hazir: Son kota b?k?c?.Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
.gif)
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
kotam? b?kebilirim..
Bir yorum yaz:
-
kaliteyi d???rsem bu sefer ?ok k?t? olacakt?r abiAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacakAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMediafire, turbobit gibi ya da googledrive gibi yerlere de yukleyebilirsiniz degisik isimlerle [emoji4]Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef.gif)
.gif)
Milletin interneti kotaliysa lakabin hazir: Son kota b?k?c?..gif)
son kota b?k?c? iyiymi? 

Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilletin interneti kotaliysa lakabin hazir: Son kota b?k?c?.Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacakAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMediafire, turbobit gibi ya da googledrive gibi yerlere de yukleyebilirsiniz degisik isimlerle [emoji4]Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef.gif)
.gif)
.gif)
mail.ru ya kaydet..
ve o ?ekilde kaydet..
kotam? b?kebilirim..
Bir yorum yaz:
-
Milletin interneti kotaliysa lakabin hazir: Son kota b?k?c?.Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacakAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMediafire, turbobit gibi ya da googledrive gibi yerlere de yukleyebilirsiniz degisik isimlerle [emoji4]Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef.gif)
.gif)
Bir yorum yaz:
-
2 b?l?m halinde kaydettim tek b?l?m yaklas?k olarak 10GB 1912x1080 60 fps kalitesinde ama deniyelim bakal?m kac saatte atacakAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMediafire, turbobit gibi ya da googledrive gibi yerlere de yukleyebilirsiniz degisik isimlerle [emoji4]Aslı Furkan Zeyrek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben kaydettim ama youtube ?zerinden vs yay?n olursa hukuksal olarak s?k?nt?l? bir durum olaca?? i?in koyam?yorum maalesef.gif)
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: