Aslı ?vg? G?ven? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?ooooook g?zel olmu?, alk?? k?yamet. lyricccsss atay?m bari sevab?na 4.ye dinliyorum dinledik?e daha da sevdim.
"Seninle a?lad?k, seninle g?ld?k biz
D?n?lmez yollardan seninle d?nd?k biz
Sevdam?z u?runa canlar verdik biz
Canlar feda sana BE??KTA?!
Hayatta sensin d?nya da sensin
Kederde sensin ne?e de sensin
Sen bir de?il bin ?mre bedelsin
?mr?m feda sana BE??KTA?!
Senin sevginle yand?k kavrulduk
Seninle co?tuk biz seninle durulduk
Sevgili yerine sana sar?ld?k
Tut y?re?imizden BE??KTA?! "
?ok te?ekk?r ederim ?vg?, ben heyecandan unutmu?tum. Sonra da bir t?rl? yazma f?rsat?m olmad?. Eline sa?l?k.
Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Erkan a?abey a?z?na, y?re?ine sa?l?k.
Duygulu, kaliteli bir beste ve yorum olmu?.
?ok be?endim
?ok te?ekk?r ederim Bilal karde?im. Bu yaz?lanlar? bile duymak benim i?in b?y?k onur. Liverpool ma?? i?in ?zmir'den gelmi?tim ma?a. Ma?ta o kadar y?klenmeye ?al??t?k ki bo?az?m hala d?zelmedi. ?st?ne bir de yok yorgunlu?u eklenince ses istedi?im kadar iyi olmad? ama akl?ma ?ark? ve s?zler gelir gelmez o heyecanla kayd? yapt?m ve payla?mak istedim. Daha iyi olabilirdi. Bakars?n?z ben ya da ba?ka arkada?lar, arkada?lar?n? toplar grup halinde s?yler ve daha etkili bir performans ortaya ??kar kim bilir.
Erkan abii ben bu besteyi cok seviyoruuum. Burdan birinin olmasi daha da cok sevdirdi. Valla eline emegine sesine saglik son zamanlarda dinledigim en iyisi.
Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Erkan abii ben bu besteyi cok seviyoruuum. Burdan birinin olmasi daha da cok sevdirdi. Valla eline emegine sesine saglik son zamanlarda dinledigim en iyisi.
Filiz karde?im, iyi dileklerin i?in te?ekk?rler. Ben arada i?imden gelenleri payla??yorum ve her payla?t???mla ilgili tek iste?im bir g?n b?y?k taraftar?m?z?n diline dolanacak kadar tutulan bir beste olmas?. Ben daha besteyi bir yerde s?ylenirken duymad?m, duydu?um g?n oturur a?lar?m herhalde.
ger?ekten ?ok g?zel..
s?zleri anlaml? ve bizi anlat?yor
ritim g?zel, melodi g?zel
seninin t?n?s? da ?ok g?zel ?yle derler ya hep
kafa sesin de muhte?em
daha ne olsun
y?re?ine sa?l?k..
Aslı Kadir Tinta? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
ger?ekten ?ok g?zel..
s?zleri anlaml? ve bizi anlat?yor
ritim g?zel, melodi g?zel
seninin t?n?s? da ?ok g?zel ?yle derler ya hep
kafa sesin de muhte?em
daha ne olsun
y?re?ine sa?l?k..
bu beste patlar gider benden demesi
Kadir karde?im iltifatlar?n i?in te?ekk?rler, daha ?ncede s?yledim daha g?zel bir kay?t olabilirdi ama liverpool ma??ndan hemen sonra, ma? ve yol yorgunlu?uyla ancak bu kadar oldu. O g?zel g?nlerin hat?r?na sonradan kayd? de?i?tirmek de istemedim.
Yorum Yap