Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
G?c?ne G?? Katmaya Geliyoruz BE??KTA?! - Mar? alb?mleri
??k?ş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Eskiden misss gibi bestelerimiz varm?? arkda? yaa niye kullanm?yoruz eskileri de ma??n ba??ndan sonuna hep ayn? k?s?r d?ng?n?n i?inde kal?yoruz
-
Winrar s?r?mlerinizi g?ncelleyin arkada?lar.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
te?ekk?r ederim. benimki eski s?r?m oldu?undan a?mam??.g?ncelledim a??ld?..Aslı Oguzhan Cetin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMar?lar alb?m?n? ilk indirdi?imde bende de bozuk hatas? verdi. Winrar'?n sitesinden son s?r?m?n? indirip denedim, ?u anda sorunsuz a??l?yor. Bilginiz olsun.
Bir yorum yaz:
-
Mar?lar alb?m?n? ilk indirdi?imde bende de bozuk hatas? verdi. Winrar'?n sitesinden son s?r?m?n? indirip denedim, ?u anda sorunsuz a??l?yor. Bilginiz olsun.
Bir yorum yaz:
-
rica etsem sendeki dosyay? bize g?nderir misin? yada y?klermisin biyere ordan alal?m.. ben 5 kere indirdim hepsinde ar?iv hatal?.. acaba rar s?r?m? farkl? ondan m? kaynaklan?yor?Aslı Kamil Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAr?iv temiz bende sorunsuz a??ld?Aslı Ozcan Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterar?iv hasarl? ya da tan?nm?yor hatas? alan var m? ? bende a??lm?yor.
Bir yorum yaz:
-
Ar?iv temiz bende sorunsuz a??ld?Aslı Ozcan Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterar?iv hasarl? ya da tan?nm?yor hatas? alan var m? ? bende a??lm?yor.
Bir yorum yaz:
-
Bende ayn? hatandan dolay? a?amad?m. Bilgisayardan m? kaynakland? bilemedim.Aslı Ozcan Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterar?iv hasarl? ya da tan?nm?yor hatas? alan var m? ? bende a??lm?yor.
Bir yorum yaz:
-
ar?iv hasarl? ya da tan?nm?yor hatas? alan var m? ? bende a??lm?yor.
Bir yorum yaz:
-
G?c?ne G?? Katmaya Geliyoruz BE??KTA?! - Mar? alb?mleri
A?a??da ki ba?lant? ?zerinden 3 ayr? klas?r halinde olu?turulan mar?lar? indirebilirsiniz.
?ndirmek i?in TIKLAYINIZ
Ba?lant? indirme ?ifresi: forzabesiktas.com
G?C?NE G?? KATMAYA GEL?YORUZ BE??KTA?!En son düzenleyen Forum Kurulu 3; 24-02-2018, 01:05.Etiketler: hiçbiri
- Sabit
Bir yorum yaz: