Aslı Caner ??p tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Forza Beşiktaş Tasarım Çalışmalarımız
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Hocam tamam imza k?sm? kolay da ben boyle bilgisayarda hazirlanacak biseyden bahsetmiyorum. Elle ?izilmi? bi resim , graffity vb. Calismalar olabilir. En iyisi bi ornek hazirlayayim. Cunku elle hazirlayip forza imzasi atmak biraz zorlayabilir :-)
Bir yorum yaz:
-
Sevgili Sinan karde?im, tek kelimeyle m?thi?, ilk giri? sayfas?nda g?rd???m anda da bay?ld?m; ?ok ?ok yak??m??, ellerine sa?l?k.
Sevgili Merve karde?im, o kadar ?ok be?endim ki anlatamam; ?zellikle yeni stad?m?za ?Kartal Bak???? ilahi, ellerine sa?l?k.
Gelir gideriz hepimiz bir g?n bu Alem?den ama bir ger?ek vard?r ki; BE??KTA? ?l?ms?zd?r, her ikinizin de g?zlerinizden ?perim Kartal?lar?m.
Bir yorum yaz:
-
G?zel ?al??malar gelmeye ba?lad?,
Eme?i ge?en herkesin eline sa?l?k.
Bir yorum yaz:
-
Elinize sa?l?k merve han?m.Aslı Merve G?lery?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Siyah?n zindan olsun beyaz ayd?nl?k yaz?s?n?n alt?na g?zel g?nler yak?n kartallar sabrediyor tarz? bir?eyde eklenebilir tabi nacizane fikrimdir bu.
Bir yorum yaz:
-
-
Sinan ellerine,eme?ine sa?l?k ?ok g?zel olmu?.Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Te?ekk?rler Sinan, ?al??man giri?e at?lacak
Ridvan Yildirim maalesef herhangi bir imza olan ?al??may? atamay?z.?kinize de ilginizden ?t?r? te?ekk?rler.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: