Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Fenerbah?e Ma?lar?m?z (An?, Resim, Video vs.)

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Fikri Toper
    yanıtladı
    Kad?k?y'de fb nin 24 vey 25 ma?l?k yenilmezli?ini bozdu?umuz ma? vard?. 1 - 0 dan 2-1 ?evirdi?imiz ma?. Ronaldo atm??t? ikisinide. O ma?ta unutulmazlar aras?ndad?r bence

Bir yorum yaz:

• Ahmet Tugrul Yarali
    yanıtladı
    Sergenin ma?tan ?nceki gecenin k?r?nde gece kul?b?nden ??karken g?r?lmesi,ak?am iki tane iteledi , fark atacaklar?n? sanan fenerlilerin zor kurtulmas?

Batuhan kazmas?n?n bo? durumdaki Boboya atmay?p kendini k?ral yapmas? Higuain in ilik gibi gol?n? saymayan ?erefsiz bir hakem

Tello nun tk finalinde direkten d?nen topun ??kard??? ses.hala yank?lan?yodur bi yerlerde

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    Aslı M?cahid Anbarkaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Uchenin aya??n? k?r?ld??? h?gh ?n k?rm?z? g?rd??? ma? vard?. Kad?k?ydeki ilk deplasman ma??md?. bizi ma?tan yakla??k 2 saat sonra ??karm??lard? trib?nden. yola ??kt?k abiler emanetsizler arkaya falan diye ba??r?yorlard?. Her tarafa emanet zulalam??lar teker teker ??kart?yorlard?. tabi biz s???tl??e?meden kad?k?ye inene kadar bir tane fb formal? adam g?rememi?tik.

O mactan once bi araba donmustu diye hatirliorum pistte. Bide ece erkene kufur ediyorlardi. 2-1 bitmisti galiba.

Balkonunuza - caminiza bayrak asin

Bir yorum yaz:

• M?cahid Anbarkaya
    yanıtladı
    Uchenin aya??n? k?r?ld??? h?gh ?n k?rm?z? g?rd??? ma? vard?. Kad?k?ydeki ilk deplasman ma??md?. bizi ma?tan yakla??k 2 saat sonra ??karm??lard? trib?nden. yola ??kt?k abiler emanetsizler arkaya falan diye ba??r?yorlard?. Her tarafa emanet zulalam??lar teker teker ??kart?yorlard?. tabi biz s???tl??e?meden kad?k?ye inene kadar bir tane fb formal? adam g?rememi?tik.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    Neyse. Cikamayacagim bu basliktan. Insallah hafta sonu bir yenisi olur

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    Birde ertugrulun 86. Dakikada attigi mac vardi. Onuda unutamam. Fenerliler takimlarini alkisliyorlardi o sira. Sergen kesti, gol oldu. Yikilmisti tribun.
    Tum kapali senola kartal diye ziployordu. Superdi.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    Aslı Ali Bodak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Benimde unutamad???m an?lar?mdan biridir bu ma? ve sergen yal??n,y?l 1996, 18 ya??nday?m,sofraday?z, yemek yiyoruz,cine5 in ma? yay?nlar?n? yapt??? y?llar,sergen frikikten 90 da gol? atar ve bendeniz havalara u?ar?m,evdeki fenerliler kudurur tabi,ba?ta babam olma ?zere, vay be ka? y?l ge?mi?,ya?lanm???z
    Ben bu maca dersaneden kacip girmistim. Carsi kiziltoprak tarafindan dagita dagita gelmisti diye hatirliyorum. Bu freekick ten 4 dakika once sergen gene vurmustu ve yanaglara takilmisti. Biz gol diye sevindiydik.
    Bide bu freekickten hemen once zaten ruzgarli olan hava; inanilmaz artmisti. O kirmizi kosu pisttinden toz gibi bisi kalkiodu.
    Sergen vurdu; ben topu havada gordum. 2 kisi merdivdn bosluguna atladi ( dusmedi- ordan atladi sevincten ). Davulculardan biri kafasina vuruyordu davulu. Bana sarilan abide daha sizi sogutlucesmede kesicez diordu. Ne guzel gunmus be.
    Bide bu mactan once bunlar gs yi 4-0 yenmis olabilir. Tribunlere cagiriolardi falan. Yanlis ta hatirlio olabilirim.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    [MENTION=25]Metin Vardarbas[/MENTION]
    Ciplak olayindan eminim ama digerlerini karistiriyor olabilirim

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Mehmet Erman Ozden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Fb deplasman?n da rakip tak?m taraftarlar?na do?ru cinsel organ?n? a?an bir ?ah?s vard?.
    Resmini koymak istemedim. Silinmez bir hat?rad?r ??phesiz.
    Onlar?n trib?n?nde bir sene sakall? sonraki sen de b?y?kl? vard? tam tersi de olabilir onlar? hat?rlayan var m?? kudurmu?tu adamlar resmen bizim y?z?m?zden

Sakall? sakall?
    Seveyim anan?...

B?y?k?l? b?y?kl?
    Seveyim anan?...

Zaaa XD
    O bahsedilen macta ciplak diye kufur ettik. Agladi falan en sonunda .
    Senin bahsettigin mac sanirim 1-0 kaybettigimiz mac. Alexin macin basinda attigi. Dieride 1-1 biten mac olmasi lazim gutinin attigi.

Bir yorum yaz:

• Medet ?zer
    yanıtladı
    2-0 yenildi?imiz 2-2 k?rm?z? kart?n ??kt??? (Mans?z ve Ali Eren), o ma?ta yeni a??kta polisle tart??m??t?m ?n?me ge?ti diye

Bir yorum yaz:

• Ali Bodak
    yanıtladı

Benimde unutamad???m an?lar?mdan biridir bu ma? ve sergen yal??n,y?l 1996, 18 ya??nday?m,sofraday?z, yemek yiyoruz,cine5 in ma? yay?nlar?n? yapt??? y?llar,sergen frikikten 90 da gol? atar ve bendeniz havalara u?ar?m,evdeki fenerliler kudurur tabi,ba?ta babam olma ?zere, vay be ka? y?l ge?mi?,ya?lanm???z

Bir yorum yaz:

• Metin Vardarbas
    yanıtladı
    Fb deplasman?n da rakip tak?m taraftarlar?na do?ru cinsel organ?n? a?an bir ?ah?s vard?.
    Onlar?n trib?n?nde bir sene sakall? sonraki sen de b?y?kl? vard? tam tersi de olabilir onlar? hat?rlayan var m?? kudurmu?tu adamlar resmen bizim y?z?m?zden

Sakall? sakall?
    Seveyim anan?...

B?y?k?l? b?y?kl?
    Seveyim anan?...

Zaaa XD

Bir yorum yaz:

• Murat Aysan
    yanıtladı
    Trib?nc?l??e yak??mayan yap?lm?? en b?y?k terbiyesizlikti. Ahlaks?zcayd?. Trib?n?n de bir adab? var.

Bir yorum yaz:

• Mustafa Canbolat
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Mehmet Erman Ozden
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X