Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Fenerbah?e Ma?lar?m?z (An?, Resim, Video vs.)
??k?ş
X
-
bu macta kutu tam efsaneydi. oncelikle bu golden sonra omuzlarini yumrukladigim arkadaslar burdaysa kendilerinden ozur dilerim
alen abi bu siralar maclara gelemiyordu sette bazi arkadaslar vardi ama tribun esasinda kendi kafasina gore isliyordu. duzenli olmaktan biraz uzak ama gene de yeteri kadar coskulu ve gurultulu bi tribun vardi. besteler cok cabuk degisiyordu vs. ama yine de ''Koydukmu!'' tezehuratinin Turk tribunlerine girisi acisindan onemlidir
-
?lk fener ma??md? simaonun f?zesi baroninin son dakika gol? olan ma?.Ankara dan 3 arkada? gelmi?tik istiklal de gezerken bir abi ?evirdi bizi yavru kartallar ho?geldiniz dedi.Nereden geliyorsunuz falan filan diye sohbet etmi?tik. Abi kendini tan?tt? bizlere ben dedi Seyit Optik Ba?kan ?n ko?u? arkada??y?m demi?ti,beni tan?mazs?n?z reklam?m olmad? benim hi? dedi ama bu trib?nlere ?ok eme?im ge?ti ?ok fenerliyle kavga ettik Optik ba?kan la birlikte hatta a.g?c? n?n amigosu ali imdat?n y?z?ne ?izi?i atan benim demi?ti. ?ok ?a??rtm??t? bizi ger?ekten o gece it? n?n k?t?phanesinde uyumu?tuk kalacak yeriniz yoksa gelin misafirim olun dedi iyice ?a??rtt? bizleri,aya??n?z u?urlu gelsin koyar?z in?allah fenere dedi ama son dakikada yedik gol? adi baroni
Baroni nin gol? sonras? y?k?lm??t?k ma? boyunca tan???p ba??rd???m?z k?z grupla bile vedala?amadan ??km??t?k staddan i.ne baroni.
Bir yorum yaz:
-
anlad?m abi eyvallahAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi kere yazdim. Gitmedi sandim. Sonra bi daha aynisini yazdim. Iki mesaj oldu. Buna edit yazdim. Bi ustteki mesajda var cevapAslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterniye edit abi nolduAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Edit
Balkonunuza - caminiza bayrak asin
.
Burayada yazayim. Tshit benim. Tshirrtlu ben degilim
. Fotodaki mustafa olmasi lazim. Tellerdeyken kapalidakeri kudurttsun diye verdiydim. Iyide cildirtmisti onlari. Hahaha. Kimbilir nerde simdi t shirt .gif)
Optimum outlette yaptirdiydim.
Bir yorum yaz:
-
En uygun buras? san?r?m bu soru i?in.
Olcay'?n 90+3'te Fener'e att??? gol? canl? izleyip topun ge?i?ini g?rebilen var m? tam olarak? Fenerbah?eliler d???nda o topun ?izgiyi ge?ti?i an? g?ren yok galiba
?ahsi olarak olcay'?n topa dokundu?u an ve sonras?ndaki 10 dakika yok, kendimi caddede bulmu?tum.
Bir yorum yaz:
-
Bi kere yazdim. Gitmedi sandim. Sonra bi daha aynisini yazdim. Iki mesaj oldu. Buna edit yazdim. Bi ustteki mesajda var cevapAslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterniye edit abi nolduAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEditAslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı göstery?zde ki ifade efsane,merak etti?im olmu?tur kim diyeAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO japonya t shirtu benim
)
.
Burayada yazayim. Tshit benim. Tshirrtlu ben degilim
. Fotodaki mustafa olmasi lazim. Tellerdeyken kapalidakeri kudurttsun diye verdiydim. Iyide cildirtmisti onlari. Hahaha. Kimbilir nerde simdi t shirt .gif)
Optimum outlette yaptirdiydim.
Bir yorum yaz:
-
niye edit abi nolduAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEditAslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı göstery?zde ki ifade efsane,merak etti?im olmu?tur kim diyeAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO japonya t shirtu benim
)
Bir yorum yaz:
-
Dogrudur valla. AykutmusAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermecnur Aykut olmasi laz?m kaleci senerdiAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMecnun kafasiyla sektirdigi mac o serefsiz bulent penaltidan atti. Ilk yari. Hatta bizim kaleci ilk vurusu cikardi diye hatirliyorum. Sener olabilir. Bizim onumuzdeki kaleye olmasi lazim. Nartallo bizim onumuzdeki kaleye atti ikinci yari.
Ertugrul sergenin ortasinda kafayla atti. Bizim karsi tarafa gitti golden sonra. Numarali eski acik kosesine. Sergen bizim onumuzden kesti. Kapali onunden.
sergenin kesti?i ertugrulun kafayla att?g? var son dakikalarda kapal?n?n ?n?nden kesmi?ti dogru
ertugrulun penalt?dan att?g? mac amokachinin son dakika geldigi mac diye hat?rl?yorum
o kadar bol koymu?uz ki yazdikca hat?rl?yor insan
. Ben %100 bulent diye hatirliorum.
Abi bunlara kucuk ali bile koydu
. Normal yani.
Bir yorum yaz:
-
mecnur Aykut olmasi laz?m kaleci senerdiAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMecnun kafasiyla sektirdigi mac o serefsiz bulent penaltidan atti. Ilk yari. Hatta bizim kaleci ilk vurusu cikardi diye hatirliyorum. Sener olabilir. Bizim onumuzdeki kaleye olmasi lazim. Nartallo bizim onumuzdeki kaleye atti ikinci yari.
Ertugrul sergenin ortasinda kafayla atti. Bizim karsi tarafa gitti golden sonra. Numarali eski acik kosesine. Sergen bizim onumuzden kesti. Kapali onunden.
sergenin kesti?i ertugrulun kafayla att?g? var son dakikalarda kapal?n?n ?n?nden kesmi?ti dogru
ertugrulun penalt?dan att?g? mac amokachinin son dakika geldigi mac diye hat?rl?yorum
o kadar bol koymu?uz ki yazdikca hat?rl?yor insan
Bir yorum yaz:
-
Aslı Alican Yavri tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Yavri tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSize her yol Japonya die bi resim vard? san?r?m. Fener armas?ndan teker teker her ?eyi ??kar?p japonya bayra?? oluyordu bulabilen var m? onu?
Eywallah ada?
face de fenerli bi arkada??m japon bayra?? olan profilimi be?enmi? Japon bayra??n?n ne oldu?unu onlara anlatman?n zaman? geldi san?r?m 
Bir yorum yaz:
-
Mecnun kafasiyla sektirdigi mac o serefsiz bulent penaltidan atti. Ilk yari. Hatta bizim kaleci ilk vurusu cikardi diye hatirliyorum. Sener olabilir. Bizim onumuzdeki kaleye olmasi lazim. Nartallo bizim onumuzdeki kaleye atti ikinci yari.
Bir yorum yaz:
-
Mecnur kafas?yla aya??yla sektirerek abuk sabuk bir gol atm??t? 2-1 yenilmi?tik Aykut atm??t?Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNartallonun attigi maca gittim ben. Mecnun atti. Lig maciydi. En az gittigimiz kadikoy maclarindan biridir. Ama hala fenerli buyukler o mactaki bjk tribunun yalpalanmadini anlatir.Aslı Yusuf Baris Akar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster*Sene 93-94 civar?..Hafta i?in T?rkiye kupas? ma??..Okuldan ka??p kad?k?ye gitmi?tik. Nartallo yar? r?va?ata ile atm??t?..Tanju'nun eliyle d?zeltip att??? golle 2-1 yenilmi?tik. hakem Ahmet ?akar i.nesiydi... A?laya a?laya eve gitmi?tim..
*Amokachi'nin son dakikada ma?a yeti?ip r?va?ata ile att??? golle 1-0 kazanm??t?k. hatta gol? att?ktan sonra ?ortu arkadan a??lm?? t?m trib?n kara k???n? g?rm??t?
96-97 senesiydi san?r?m.
*95-96 senesi Kad?k?y'de TSYD ma??.. ??len girdik stada.. Fenerliler maratonu neredeyse fullemi?ler. Polis koridoru bizim taraf? itip duruyor s?rekli.. Ya??m?z k???k korkudan ba??ram?yoruz bile... Ma??n ba?lamas?na 1 saat kala '' ?ar?? geliyor ?ar?? yaleleyalele anan?z? s..meye tezah?rat?yla trib?n?n tepesine ??k?p a?a?? bakt???m?z an? unutamam. Fener maratonun alt taraf?na inen merdivenler vard? eskiden.Full bizim taraftard?. Trib?n b?y?klerini ilk kez o ma?ta canl? g?rm??t?m.Hi? unutamam o ma??.. 2-1 alm??t?k goller sergen(2) ve kostadinovdu san?r?m.
* 97-98 senesi ?n?n? de ?amur deryas?nda oynanan bir ma? vard?. Tek kale oynay?p bir s?r? gol ka??rm??t?k.. 2-2 bitmi?ti san?r?m Kel Lecthkov ve Ertu?rul atm??t?..
*?ifonun son dakika da at?p 3-2 ald???m?z ma?..
*Sergenin ortalay?p Ertu?rulun kafayla att??? ma? .. 1-0 alm??t?k..
*Yak?n tarihteki 3-4 l?k ma? d???nda unutulmayan bir ma? yoktu bana g?re..
eski ma?lar daha g?zeldi.....
Tanjunun attigi mac 1-1 bitti. Madida asirtma koydu diye hatirliorum. Kupa maciydi. Turu gectik o eslesmede
tanjunun elle oynad??? ol att?g? mac?n hakemi toroglu olmas? laz?m
amokachinin son dakika geldigi ma?ta gol? Ertu?rul atm??t? penalt?dan
diye hat?rl?yorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Yavri tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSize her yol Japonya die bi resim vard? san?r?m. Fener armas?ndan teker teker her ?eyi ??kar?p japonya bayra?? oluyordu bulabilen var m? onu?
Eywallah ada?
face de fenerli bi arkada??m japon bayra?? olan profilimi be?enmi? Japon bayra??n?n ne oldu?unu onlara anlatman?n zaman? geldi san?r?m
Bir yorum yaz:
-
Aslı Alican Yavri tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSize her yol Japonya die bi resim vard? san?r?m. Fener armas?ndan teker teker her ?eyi ??kar?p japonya bayra?? oluyordu bulabilen var m? onu?
Bir yorum yaz:
-
Size her yol Japonya die bi resim vard? san?r?m. Fener armas?ndan teker teker her ?eyi ??kar?p japonya bayra?? oluyordu bulabilen var m? onu?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: