Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Fenerbah?e Ma?lar?m?z (An?, Resim, Video vs.)

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Umit Gulek
    yanıtladı
    1999 senesiydi san?r?m, Kad?k?y'de 2-1 kazanm??t?k. Uche'nin aya??n?n k?r?ld??? ma?. Biz lise taraf?ndaki kale arkas?nday?z, olay da kar?? kalede oldu. Adam sakatlan?p ??karken ''oh,oh'' ?ekiyorduk trib?nde, salak?a bir tezah?rat belki ama o zaman ?yleydi. Ma?tan ??kt?ktan sonra aya??n?n k?r?ld???n? ??renince ?z?lm??t?m, resmen galibiyet sevincimi g?lgeledi. Bir de tabi buradaki gen?ler maalesef ki hat?rlam?yor ama o zaman feneri yenince ?ok a??r? sevinmiyorduk zaten. ??nk? feneri yenmek 90'l? y?llarda ?ok ola?an bir ?eydi. Bu arada o zamanlar adamlar?n stad?nda do?ru d?r?st tuvalet yoktu, ma?ta sonra duvara i?erdi millet. Bunu da her fenerli arkada??ma s?ylerim ''ulan nereden nereye geldiniz'' diye.

Bir yorum yaz:

• Yasin Abay
    yanıtladı
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Ads?zDDD.jpg
Görüntüleme: 2
büyüklüğ?:  85.4 KB

Bir yorum yaz:

• Sercan Sakaba?
    yanıtladı
    Carew ve Mustafa Dogan ile inonude 2-1 yendigimiz macta carew in golunden sonra yeni acikta mesale yakmistim polis paket yapmisti beni, O maci unutamam...

Bir yorum yaz:

• Serdar İlter
    yanıtladı
    90'da ?ifonun kafayla att??? ve 3-2 kazand???m?z ma?taki kapal?daki o sevin? hi?bir zaman unutulmaz..
    Bir de alpay denyosunun fb formas?n? orta sahaya b?rak?p gitti?i tsyd ma??ndan ?nce toplu halde ma?ka park?ndan stada ini?imiz harikayd?..
    Kad?nk?y'de de Ronaldo'nun golleriyle japon bayra?? a?t???m?z ma??n ?ncesi sonras? inan?lmazd?..

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    Girisimiz olay, cikisimiz olay
    Nasil koydu ama
    Kadikoyde koray

Balkonunuza - caminiza bayrak asin

Bir yorum yaz:

• Ahmet Can Turhan
    yanıtladı
    Aslı Cuneyt Cansu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Unutamadigim ani 3-4 mactan sonra kadikoye yuruyoruz polis esliginde yagmurlu birgunde gormustum seni soyluyoruz.

camda gordugum fenevliler bizi alkisliyordu cok gururlanmistim ogun

Bir yorum yaz:

• Emre Albayrak
    yanıtladı
    Fenere atilmis en guzel gol hep finkin golu geliyor en anlamli en sevindigimde korayin golu
    En son düzenleyen Emre Albayrak; 04-11-2014, 01:09.

Bir yorum yaz:

• Fahrettin Eroglu
    yanıtladı
    Ilk biber gazimi kadikoy deplasmaninda yemistim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Okan Demir
    yanıtladı
    Aslı Ali Bodak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Benimde unutamad???m an?lar?mdan biridir bu ma? ve sergen yal??n,y?l 1996, 18 ya??nday?m,sofraday?z, yemek yiyoruz,cine5 in ma? yay?nlar?n? yapt??? y?llar,sergen frikikten 90 da gol? atar ve bendeniz havalara u?ar?m,evdeki fenerliler kudurur tabi,ba?ta babam olma ?zere, vay be ka? y?l ge?mi?,ya?lanm???z
    Bende bu gol? asla unutamam.babam Bula??k y?k?yor mutfakta mac? ?zl?yoruz.bes?ktasl? ab?m ablamda salondakiler.babama ded?mk? ne olursa olsun i?eriye gooooool diye ko?aca??m baba ab?mleri kekleyece?im dedi .oyle b?r koyduk? Sergen radyodan g?rd?m resmen

Bir yorum yaz:

• Fatih Man
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Cuneyt Cansu
    yanıtladı
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  milyonluk-e?ekler_31235.jpg
Görüntüleme: 1
büyüklüğ?:  97.2 KB

buda eskilerden feneve 4 salladigimiz zamanlardan....

Bir yorum yaz:

• Cuneyt Cansu
    yanıtladı
    Unutamadigim ani 3-4 mactan sonra kadikoye yuruyoruz polis esliginde yagmurlu birgunde gormustum seni soyluyoruz.

camda gordugum fenevliler bizi alkisliyordu cok gururlanmistim ogun

Bir yorum yaz:

• Ozan Kerman
    yanıtladı

benim be?i?e kafa att?g?m y?llar

Bir yorum yaz:

• Halil Nuri Yurdakul
    yanıtladı
    @Yusu Baris Akar
    valla oyle Kardesim 10 yilda ya 1 ya 2 maglubiyet yasamistik
    anadolu kluplerinden farksizdi fb ile oynamak

Bir yorum yaz:

• Onur Essizoglu
    yanıtladı
    Valla ben de ?ocuklu?umdan o besteyi Madida diye s?yledi?imi ?ok net hat?rl?yorum. Ferdinand oldu?unu bu b?al?ktan ??rendim.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X