Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Fenerbah?e Ma?lar?m?z (An?, Resim, Video vs.)
??k?ş
X
-
Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Hic unutmam Sene 2009 1 May?sta Taksime gelmi?tim. 4 may?sta da Be?ikta? Fener ma?? vard?. Stada yak?n yerlerde eleman?n teki karaborsa bilet satiyor, gelene ge?ene 'abi bilet var m? ' diye sorup duruyor. Arkas? d?n?k bir abimizde olan?n bitenin fark?nda yanl?? adama;bana ?at?yor. Ulan carsi karaborsa bilet mi al?r c?mlesinden sonra bana okkal? bir yumruk at?yor. Tabi ben yere serildikten sonra olay?n as?l kahraman? ka?maya ba?l?yor.
Kim vurduya gitmi?tim. Yumruk yedi?im abi kendini affettirmek i?in baya u?ram??t? o g?n. [emoji1] Gel gelelim 2-1 kaybetmi?tik. Dakika 80 lerde Holosko orta sahadan ald??? topu s?r?kleyip ceza sahas? d???ndan sallam??t? bir tane.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı göster18.09.2005 tarihi unutmam..
gittigim ilk Besiktas - Fenerbahce derbisi, 15 yasindaydim annem ve babam okula hasta bildirmisti (ailecek fanatik Besiktasli olmanin faydalari) 2 kuzenimle (benden 7 ve 8 yas buyukler) Istanbula gitmistim Malm? macini kapali alt, Fenerbahce macini kapali ustte izlemistik ikisini de yenilince husran oldu tabi..
ama 132. desibel ses rekorunu kirma gururuna sahip olduk...
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Erman Ozden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb deplasman?n da rakip tak?m taraftarlar?na do?ru cinsel organ?n? a?an bir ?ah?s vard?.
Resmini koymak istemedim. Silinmez bir hat?rad?r ??phesiz.
Yorum Yap
Yorum Yap