how dare do you talk after this?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
El cup ( uefa ) draw - liverpool
??k?ş
X
-
Thank you Kamil abi How are youAslı Kamil Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterWelcome Sinan !Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
ya ben bu welcome ibaresini sadece evlerin kap? ?nlerindeki paspaslarda g?r?yordum ilk defa biri bana welcome dedi Kamil abi duyguland?m valla te?ekk?r ederim :
Vay be. En son m?ze giri?indeki turistlerle ingilizce diyalo?a girebilmi?tim. o da sadece turn left'ten ibaretti.
okulda hocam bunlar ne i?imize yarayacak denmeyece?ini 21 ya??nda ??rendik vay be..
Bir yorum yaz:
-
Welcome Sinan !Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
-
-
Lan Liverpool fanlar? ! Akl?n?z? al?caz o?lum sizin.
?nce Bobo ?imdi Baba.
Bir yorum yaz:
-
Liverpool fans..Listen to me and then answer me
Is there anybody see to England Premier League Champion ?
Don't forget..You will want to forget this match but This match will be unforgettable.. It will be disaster for you...
Before Besiktas...Only Besiktas..
Please please Answer to my question..
Bir yorum yaz:
-
abi inci s?zl??e d?nmeyelimAslı Ufuk Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterforumlar?na 'a?may?n dedeler'in link at?p ka?al?mAslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKenny Dalglish le 1990 da son ?ampiyonlu?unu g?rm?? bu redkitler , forumlar?nda ?ok emekli vard?r bunlar?n , dedelere iyi davranal?m , sahip ??kal?m.gif)
.gif)
dembas? ?er forzasi ker olay?na d?ner sonra
Bir yorum yaz:
-
liverpool or looserpool ? :p they're suck.we'll beat them.i think 1-2.
Bir yorum yaz:
-
bu google translate ne dandik arkada? T?rk?e yaz?yorum c?mleyi ingilizceye ?eviriyor, sonra sa?lamas?n? yapmak i?in ingilizce c?mleyi aynen yap??t?r?yorum T?rk?esinin benim yazd???mla alakas? yok
Bir yorum yaz:
-
Steve gerrard gerrard
He slipped on his fucking arse
He gave it to demba ba
Steve gerrard gerrard
GT-S5830i cihaz?mdan Tapatalk 2 ile g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
forumlar?na 'a?may?n dedeler'in link at?p ka?al?mAslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKenny Dalglish le 1990 da son ?ampiyonlu?unu g?rm?? bu redkitler , forumlar?nda ?ok emekli vard?r bunlar?n , dedelere iyi davranal?m , sahip ??kal?m.gif)
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: