Aslı Sad?k M?s?rl?o?lu tarafından Gönderilmiş

Mesajı göster

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

Euro 2020 Elemeleri

??k?ş

X
- 

bence de, ben de..Aslı Ekrem Balkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla kim kazan?rsa kazans?n zerre umurumda de?il abiAslı Sad?k M?s?rl?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göstervatan haini de?ilim arnavutlu?un kazanmas?n? diliyorum kimse kusura bakmas?n bu benim temennim
 Yorum Yap
- 

Onu da inat?? taraftar?m?za sormak laz?m.Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIyi golcu olsa Nolucak 3 olduktan sonra
 Yorum Yap
- 

Gomez-Cenk/Aboubakar-Cenk oynad? ?ok defa. Verseydin eline Burak-Cenk ?u son 2 senedir oynat?rd? niye oynatmas?n.Aslı Selim Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizde cift forvet oynamaz burda

SM-J610F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
 Yorum Yap
- 

Cenk hep Kanatta oynatti negredo cift forvet denemedi bile suan 4 3 1 2 oynatioAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez-Cenk/Aboubakar-Cenk oynad? ?ok defa. Verseydin eline Burak-Cenk ?u son 2 senedir oynat?rd? niye oynatmas?n.Aslı Selim Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizde cift forvet oynamaz burda

Yorum Yap
- 

Talisca ile basbaya ?ift forvet oynuyorduk ??nk?.Aslı Selim Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk hep Kanatta oynatti negredo cift forvet denemedi bile suan 4 3 1 2 oynatioAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez-Cenk/Aboubakar-Cenk oynad? ?ok defa. Verseydin eline Burak-Cenk ?u son 2 senedir oynat?rd? niye oynatmas?n.Aslı Selim Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizde cift forvet oynamaz burda

Yorum Yap

.gif)
Yorum Yap