Aslı Sad?k M?s?rl?o?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2020 Elemeleri
??k?ş
X
-
bence de, ben de..Aslı Ekrem Balkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla kim kazan?rsa kazans?n zerre umurumda de?il abiAslı Sad?k M?s?rl?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göstervatan haini de?ilim arnavutlu?un kazanmas?n? diliyorum kimse kusura bakmas?n bu benim temennim
Yorum Yap
-
Onu da inat?? taraftar?m?za sormak laz?m.Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIyi golcu olsa Nolucak 3 olduktan sonra
Yorum Yap
-
Gomez-Cenk/Aboubakar-Cenk oynad? ?ok defa. Verseydin eline Burak-Cenk ?u son 2 senedir oynat?rd? niye oynatmas?n.Aslı Selim Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizde cift forvet oynamaz burda
SM-J610F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Cenk hep Kanatta oynatti negredo cift forvet denemedi bile suan 4 3 1 2 oynatioAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez-Cenk/Aboubakar-Cenk oynad? ?ok defa. Verseydin eline Burak-Cenk ?u son 2 senedir oynat?rd? niye oynatmas?n.Aslı Selim Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizde cift forvet oynamaz burda
Yorum Yap
-
Talisca ile basbaya ?ift forvet oynuyorduk ??nk?.Aslı Selim Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk hep Kanatta oynatti negredo cift forvet denemedi bile suan 4 3 1 2 oynatioAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez-Cenk/Aboubakar-Cenk oynad? ?ok defa. Verseydin eline Burak-Cenk ?u son 2 senedir oynat?rd? niye oynatmas?n.Aslı Selim Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizde cift forvet oynamaz burda
Yorum Yap
Yorum Yap