Anket: Maçýn adamý

Sayfa 3/7 ÝlkÝlk 123456 ... SonSon

Konu: Porto Maçýn Adamý: CENK TOSUN

Pepe derim, vizyon sahibi olmak çok farklý bir þey adamý bize katanlara helal olsun. Alýn yanýna 22-23 yaþýnda oyuncu iki sene eðitsin..

1- cenk
    2- pepe
    3- babel

Pepe, Adriano, Cenk büyük oynadýlar. Babel de çok iyiydi. Sonradan giren Medel ve Negredo da o anki oyunda ne yapmalarý gerekiyorsa onu gayet iyi yaptýlar.

Bu maçta maçýn adamý secmek zor. Maþallah hepsi çok iyiydi. Tosic dahil buna. Her ne kadar kendi kalesine de gol atsa maç içi performansý iyiydi neyse ki kazandik da o golü affedebiliriz. Twitter da yazmýþlar tosic'in kariyerinde en cok gol attigi takim Beþiktaþ diye doðru

Cenki çok beðendim,maþallah.

ben macýn adamý anketýne her zaman gozum kapalý maçýn kilitini açan adama yazarým

Taliþça'yý çok beðendim,üst düzey bir futbolcu olduðunu bir kez daha gösterdi.

Maça damga vurma açýsýndan Tosun Paþa, istikrarlý olarak hep iyi oynayan Pepe.

Ýlginç bir þekilde çýkana kadar Oðuzhan'ý da savunmaya dönük olarak beðendim ben ama rakip ceza sahasýna yaklaþýnca kripton görmüþ süpermen gibi saçmalamaya baþladý.

cenk kariyerinin en iyi maçýný oynadý. ilk yarýda fernando torres'in gençliði gibiydi, þok geçirdim.

kesinlikle maçýn adamý Þenol Güneþ'tir. devamýndaki sýralama babel, pepe, adriano, cenk, atiba, kulübe dahil geriye kalan herkes.

Cenk tosun çok üst seviye oynadý.Helal olsun.