Yapýlmakta olan þanlý transfer nöbetimiz için güzel formumuz ForzaBeþiktaþ'a hoþ geldiniz.
Hepiniz hosgeldinizBu seneki sampiyonlukta sizleri agirlamaktan seref duyacagiz
SM-G935F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yapýlmakta olan þanlý transfer nöbetimiz için güzel formumuz ForzaBeþiktaþ'a hoþ geldiniz.
1- Bugün itibariyle üyelik alýmý kapatýlmýþtýr.
2- Beklemede baþvurusu bulunan kullanýcýlarýmýzýn, baþvurularý deðerlendirilecektir.
3- Üyeliði onaylanan kullanýcýlarýmýza; SMS ve mail olarak geri dönüþ saðlanmýþtýr.
4- Giriþte problem yaþayan kullanýcýlarýmýz, destek@forzabesiktas.com adresinden tarafýmýza ulaþabilir.
http://forum.forzabesiktas.com/showthread.php?1223-Forza-Be%C5%9Fikta%C5%9F-Forum-Kurallar%C4%B1
Allah aþkýna þu referanslý üyeliði dikkate alýn artýk!
Referansi olmayan uye olmasin lutfen !
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben uye olurken @Kadir Erdem Beceriklier bana referans olmustu. Haklisin ama ben de 2 sene bekledim buraya uye olmak ocin. Sen de haklisin, ama foto falan mi isteseler acaba? Ne bileyim, forumun halini sen de goruyosun resmen pusuya yatmis insanlar car sadece kaos zamanlari yazan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Arkadaþlar merhaba. Ben de son kayýt alýmýnda gelenlerdenim de; arkadaþým sordu da, hangi bilgileri isteyip nasýl baþvuru yapýldýðýný, ben de unuttuðum için yanýtlayamadým. Baþvuru yaparken bizden hangi bilgiler istenmiþti?-cep telefonu, tckn-
Ýnternet kullanmayý biliyorsunuz sanýrým. Arkadaþýnýz foruma ziyaretçi olarak girdiðinde sað üstte "üye ol" butonu var. Oraya bastýðý zaman þuna benzer uyarý geliyor:
"Üyelik alýmlarý kapanmýþtýr."
Þu an üyelik alýnmýyor yani. Alýmlar açýldýðýnda formda ne isterse onu girersiniz. Zor bir þey deðil.
Forum üyelikleri silinmemektedir. Ýstek üzerine forumdan süresiz uzaklaþtýrýlmýþtýr.
http://forum.forzabesiktas.com/showthread.php?1223-Forza-Be%C5%9Fikta%C5%9F-Forum-Kurallar%C4%B1
Üyelik baþvurularý tekrardan açýlacakmý?
Bugün itibari ile Onay bekleyen üyeliklerin,onaylanma süreci ve üye alýmý baþlamýþtýr.