Ooo en sevdiðim konu 😁😁😁
Konu Forum Kurulu 4 tarafýndan (01 Aðustos 2017 Saat 14:36 ) deðiþtirilmiþtir.
Biraz erken açýlmamýþ mý bir ay kadar filan![]()
Bizim için hayýrlý renklileri için hayýrsýz bir baþlýk olur inþallah
Son haftalara kadar Beþiktaþ ve Fenerbahçe'nin yarýþtýðý bir sezon olacaðýný düþünüyorum, umuyorum sonunda kazanan biz oluruz.
Sezon tahminlerimi soyleyeyim baslik acilmiskenkarabuk,alanya,g.birligi,akhisar dortlusunun ucu duser.sampiyon biz bsehir ikinci olur.tudor sezon sonunu goremez.fb ve gs ilk uce giremez.antalya ucuncu olur
HTC Desire EYE cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Rakiplerden gs, Umut Bulut'un golüyle Kayseri'ye maðlup olur. Scarione, Andre Castro ve Ghilas fb'nin içinden geçer, trabzon berabere kalýr, bir tek Baþakþehir galip gelir.
Konu Mehmet Erhan tarafýndan (09 Aðustos 2017 Saat 23:49 ) deðiþtirilmiþtir.
baþak, gs, fb 78-0 kazanýrlar maçlarýný boþuna ümitlenmeyelim
Baþakþehir'in bazý hamleleri iyi: Mesela Elia ve Clichy iyi, Tunay da iyiye yakýn. Chedjou da iyiydi ama sakatlandý. Bunun dýþýnda Mevlüt ve Ýnler transferlerini çok da baþarýlý bulmuyorum. Cengiz'i satarak büyük güç kaybettiler, Visca da giderse daha da büyük güç kaybederler. Ayrýca Holmen gibi, Yalçýn gibi, Bekir Ýrtegün gibi görev adamlarýnýn yollanmasý da yanlýþ olabilir. Sonuçta oturmuþ bir omurga vardý. Bilhassa stoper mevkisi kaskabak görünüyor. Her an sakatlanmaya müsait Egemen ile ve devþirme Attamah ile büyük takýmlara karþý baþarý mümkün deðil.
Bence Fb ile þampiyonluk için yarýþýrýz. Gs, Baþakþehir ve Trabzon da 3.lük için yarýþýr.