Fenerli arkadaþým var her maç tamam Beþiktaþ yensin de þu Sosa sakatlansýn artýk diyoçok etkili gerçekten o pasý da verseydi çok daha iyi olucaktý
D5803 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Tolga
Serdar
Alexis
Marcelo
Ýsmail
Atiba
Oðuzhan
Sosa
Olcay
Quaresma
Gomez
Necip
Tosiç
Beck
Sosa bu kadar hizli degildi acayip bisey oldu oguzhanla ikisi oldukca cok aevk veriyor takim
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Fenerli arkadaþým var her maç tamam Beþiktaþ yensin de þu Sosa sakatlansýn artýk diyoçok etkili gerçekten o pasý da verseydi çok daha iyi olucaktý
D5803 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Jose Sosa. Gözlerimin pasý silindi. Boþ pozisyonda pas vermeyiþi de , bu klasta bir futbolcuya yakýþmadý , anlam veremedim.
Sosayý ta geçen sene olimpiyattaki gs maçýnda izleyip bu ligde bu klasta oyuncu yok demiþtim ki bu seneki performansý çok daha iyi.
Quaresma'ya hâlâ kötü diyenler varya maç sonu komedisisiniz. Son 5 dakika hariç müthiþ oynadý. Sisteminiz kaliteli oyunlarý kaldirmiyor anlaþýlan, Ýþletim sisteminden yenilemeye baþlayabilirsiniz
SOSA
atiba
Ozzie
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ozzy çok iyi oynadý resmen maç kazandýrdý.
Ön taraf bugatti, arka taraf murat.
Gomez-Quaresma-Sosa-Oðuzhan-Atiba çok iyilerdi. Savunmada elle tutulacak birini göremedim.
Maçýn adamý da oylamaya dahil edilmeyen taraftarOðuzhan ve Quaresma'nýn birbirlerini korumak için yaptýklarý hareketler de hoþuma gitti þahsen. Sonunda Q7 atýlsa da.
Atiba'ya verim oyumu